16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Craiova încearcă să mai dea o lovitură! Își aduce portar pentru play-off

UPDATE: Negocierile dintre conducerea clubului oltean si cea a lui Pacos Ferreira pentru portarul lusitan Mario Felgueiras au intrat in impas, cu 2 ore inainte de incheierea perioadei de transferuri. La Telekomsport, Felgueiras a spus: „nu am ajuns la un acord, clubul meu nu m-a lasat sa plec”.

Universitatea Craiova vrea să mai facă un super-transfer în ultima clipă, după ce a reușit să aducă un fundaș și un mijlocaș în aceeași zi!

Craiova a făcut deja două transferuri, după ce i-a adus pe mijlocașul Andre Santos și pe Florin Gardoș. Oltenii nu se opresc aici și vor să readucă în Liga 1 și un portar.

Portarul Mario Felgueiras , în vârstă de 31 de ani, este aproape de revenirea în prima ligă din România. El aparține în acest moment de Pacos de Ferreira.

Craiova transferă pentru play-off!

Potrivit Sport.ro, Universitatea își dorește să îl împrumute pe Felgueiras în ultima zi de mercato din Liga I. Portarul aparține de Pacos de Ferreira, echipă pentru care a jucat însă doar 16 meciuri în ultimul an si jumătate, timp în care a suferit și o operație la mana.

Felgueiras are 31 de ani si a mai jucat in Romania la FC Brașov în perioada 2011-2012 și la CFR Cluj în 2012-2015. În acest moment, cota de piață a lui Felgueiras se ridică la suma de 300.000 de euro.

Citește și: VIDEO! Ce face cu mingea Andre Santos, jucătorul dorit de Craiova! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles