fbpx

1-1 nu e zarul lui Pițurcă!

Transferat pentru o noapte în Israel, trimis pe maidanele din Liga a treia, Carlos Fortes a salvat un punct contra lui Poli Iași.

Universitatea Craiova – Poli Iași     1-1

A marcat: Fortes 82 / A Cristea 69

Stadion: Oblemenco, spectatori: 15.000

Universitatea: Pigliacelli – Vlădoiu, Kelic, Bălașa, Vătăjelu (80 Ivanov) – Ioniță (57 Koljic), Mateiu, Bancu – Ivan (82 Bărbuț), Fortes, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă

Poli: Târnovanu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu – Mihalache, Losha – Platini (77 Cabral), Passaglia, Horșia (61 Popadiuc) – A Cristea (70 Bălan). Antrenor: Mihai Teja

”Voi face schimbări în primul 11”, anunța Pițurcă în ziua premergătoare meciului. Vlădoiu, Ioniță și Fortes sunt pariurile antrenorului în meciul cu Iași. Cu cotă de peste 10 pentru o prestație excelentă, cel puțin în cazul ultimilor doi. Pe bancă Martic, Koljic, Bărbuț și Ivanov, marele absent Cicâldău, aut pentru cumul de galbene.

În startul jocului, mecanismul ce a funcționat cu Mediaș și Viitorul nu pare să dea randament și cu Iași, câteva rotițe dau rateuri la ultima pasă. În prima repriză: o singură șansă periculoasă, irosită de Ivan cu un șut în diagonală, pe lângă. Și un singur șut pe poată, Mateiu telefonat. Partea a doua începe cu execuția fantastică a aceluiași Mateiu, șut violent, dar efectul imprimat face ca mingea să ocolească de puțin poarta. Pițurcă riscă: iese Ioniță, inexistent, intră Koljic. Se trece la un 4-2-4, ca pe vremuri, cu Fortes și bosniac, turnuri în coastele moldovenilor. Koljic dă semnalul, dar lovitura de cap, cu pământul, nimerește transversala.

Un contra-atac purtat în doi, cu Platini, e finalizat lejer de veteranul Cristea, fost la Craiova pentru mai puțin de-un retur. Oaspeții preiau conducerea. Oltenii ripostează cu o nouă torpilă a lui Mateiu. Iar pe lângă. Craiova nu renunță, se aruncă în atac, iar „capul” lui Fortes e imparabil, zgâlțâie ațele: 1-1. Oltenii forțează până în final golul de trei puncte, dar nu-l dau. Puncte împărțite pe Oblemenco. Alb-albaștrii ratează ocazia de a urca pe 1, cel puțin până la jocul CFR-ului.  

În 3 minute poți să vezi și: Locul unde a început istoria Științei prinde iar viață!

 Pițurcă: „Vor mai veni 3-4 jucători de valoare!”

 Pițurcă: ”Schimbarea gazonului e mai importantă decât rezultatul cu Viitorul!”

 Cosmin Contra: „Voi vorbi cu Bancu, faţă în faţă!”

 Suporterii exultă! Decizie finală în cazul „gazonul de pe Oblemenco”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
1-1 nu e zarul lui Pițurcă!
Article Name
1-1 nu e zarul lui Pițurcă!
Description
Transferat pentru o noapte în Israel, trimis pe maidanele din Liga a treia, Carlos Fortes a salvat un punct contra lui Poli Iași.
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0