Craiova pregătește încă un transfer! Oltenii vor să se întărească în apărare!

Universitatea Craiova pregătește încă o mutare, după ce i-a adus în această iarnă pe Ovidiu Bic și Dominik Glavina!

Craiova vrea să se întărească. Președintele Universității a anunțat la conferința de presă de pe 1 februarie, că până pe data de 19 există posibilitatea ca în tabăra oltenilor să apară nume noi. În această iarnă, doar Ovidiu Bic și Dominik Glavina s-au alăturat formației din Bănie.

Potrivit Fanatik.ro, oltenii vor să îl aducă pe tânărul Andrei Radu. Fundașul stânga, în vârstă de 21 de ani, se află sub contract cu Aris Limassol până pe 31 mai 2019, iar ciprioții cer 250.000 de euro în schimbul lui.

Craiova aduce înlocuitor pentru Briceag!

În ultima perioadă, s-a vorbit despre interesul celor de la Ludogorets pentru Marius Briceag. Cel mai probabil, oltenii vor să își asigure postul de fundaș stânga, în cazul unui eventual transfer.

Andrei Radu a pășit în fotbal la FCSB U21, de unde a plecat la Dinamo București. A evoluat pentru echipa din Ștefan cel Mare la U19, dar și la Dinamo II. Fundașul în vârstă de 21 de ani a mai jucat pentru Academica Argeş, ACS Berceni, Inter Primavera și Aris Limassol. 250.000 de euro este cota lui Andrei Radu, potrivit transfermarkt.

Sursă foto: telekomsport.ro

Citește și: Ti-am pregatit cele mai bune variante de scor corect la Universitatea Craiova – Sepsi!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *