Craiova – Leipzig nu e la TV! Reacții: de la „Rușine să vă fie!” la „Ce vină are clubul?”

Decizia patronatului de a nu vinde drepturile tv pentru Universitatea Craiova – Leipzig i-a împărțit pe suporterii olteni.

 

Majoritatea dintre ei nu sunt de acord cu hotărârea oficialilor olteni de a nu trensmite Craiova – Leipzig. De la forme de bun simț, gen „dezaprob decizia de a nu transmite partida retur” până la „rușine, nemernicilor”, fanii își manifestă nemulțumirea. Mulți dintre ei susțin că fac parte din Diaspora, atât de vitregită în august. „Diaspora a fost buna cand a venit la Leipzig din Anglia, Cehia, Germania, Austria.. sa strige pentru echipa.. acum, returul, ni-l imaginam”, se întreabă Lari. „Penibili, nu va respectati suporterii din toata lumea” , spune Robert.  Fanii mâhniți contra-atacă susținând că nu mai cumpără tricouri.

 

Returul european Craiova – Leipzig, super-rețetă financiară

 

O a doua categorie de fani s-a apucat să calculeze cât câștigă clubul din bilete, că de ce sunt ele mai scumpe la Craiova comparativ cu Leipzig-ul și așa mai departe. O altă categorie înjură televiziunile, și exonerează clubul de orice răspundere în deal-ul cu drepturile tv, de parcă nu el ar fi implicat direct, în calitate de vânzător! „Nu e vina clubului ca nici o televiziune nu a cumparat drepturile !! se pare ca televiziunile sunt interesate doar de o singura echipa .. restul echipelor ,nu conteaza”, comentează Eugen.  Mai e categoria celor care caută soluții: „încercați măcar la radio” sau dau tot felul de site-uri de livestreming, deși meciul nu e produs de vreo televiziune.

 

Având în vedere prețurile prohibitive ale biletelor, de la 7 la 40 de euro, cu o medie de 15-16 euro pe bilet, la un stadion sold-out, rețeta financiară a meciului european ar fi de 450.000 euro.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *