Craiova Magica joacă pentru istorie!

Handbalistele de la SCM Craiova se află în fața celui mai important meci de până acum! Oltencele joacă turul din finala Cupei EHF!

SCM Craiova a avut un parcurs european de excepție. Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au depășit orice fel de așteptare și au trecut de fiecare adversar care le-a ieșit în cale în Cupa EHF. Oltencele pot aduce în Bănie un trofeu european, iar acest lucru a format o emulație enormă în Oltenia.

Craiova joacă finala contra handbalistelor de la Kristiansand. Norvegiencele s-au calificat dramatic. Au bătut Viborg, scor 29-23, după ce în tur, pierduseră 34-31. Oltencele vor evolua în prima manșă pe teren străin, în Norvegia, meci programat sâmbătă, 5 mai, de la ora 18:00.

Craiova Magica, parcurs extraordinar în Cupa EHF!

Oltencele au arătat în acest sezon că formează o echipă redutabilă și că sunt capabile să se bată cu formații importante ale Europei. SCM s-a luptat de la egal la egal cu Brest Bretagne, Lada Togliatti, Kuban Krasnodar, dar și cu formația mai slab cotată, dar puternica prin prisma parcursului european, gruparea turcă, Kastamonu Belediyesi, de care au trecut în semifinalele cupei.

În tabăra adversă, Vipers Kristiansand a terminat pe locul secund faza grupelor, în care norvegiencele s-au duelat cu Lada Togliatti, Issy Paris și Copenhaga. Handbalistele de la Vipers au eliminat în drumul spre finală echipe precum Brest Bretagne și Viborg.

Sursă foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Citește și: Craiova Magica! Prima echipă din Bănie victorioasă într-o semifinală europeană!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *