Oltenia se cutremură! Craiova Magica – Vipers, meci cu trofeul Cupei EHF pe masă!

Craiova Magica joacă returul finalei din Cupa EHF, chiar în Bănie! Partida dintre SCM și Vipers se dispută cu trofeul pe masă.

Finala Cupei EHF, manșa retur, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, se va juca vineri, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din Bănie, cu trofeul pe masă. Este practic cea mai importantă partidă din Craiova, o finală europeană fiind o premieră pentru oraș.

Oltencele pot aduce în Bănie un trofeu european, iar acest lucru a format o emulație enormă în Oltenia. Atmosfera din Sala Polivalentă o să fie una de senzație. Oltenia tânjea după performanța în sport, iar acest lucru s-a văzut în momentul în care au fost puse în vânzare biletele pentru partida retur dintre SCM Craiova și Vipers.

Craiova Magica, parcurs european de excepție!

SCM Craiova a avut un parcurs european senzațional. Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au depășit orice fel de așteptare și au trecut de fiecare adversar care le-a ieșit în cale în Cupa EHF. SCM s-a luptat de la egal la egal cu Brest Bretagne, Lada Togliatti, Kuban Krasnodar, dar și cu formația mai slab cotată, dar puternica prin prisma parcursului european, gruparea turcă, Kastamonu Belediyesi, de care au trecut în semifinalele cupei.

Handbalistele de la SCM Craiova au făcut un meci bun în Norvegia, dar au ratat ocazii importante. Fetele de la Vipers vin în Bănie cu prima șansă la câștigarea Cupei EHF, după ce s-au impus pe teren propriu scor 26-22.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Câștigă un bilet la finala Cupei EHF!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *