Craiova Maxima! Din nou în semifinalele unei cupe europene!

După 35 de ani, Bănia este din nou în penultimul act al unei competiții continentale. Cristina Zamfir și colegele sale au egalat performanța reușită de Craiova Maxima!

 

Performanță senzațională reușită de fetele lui Bogdan Burcea. Handbalistele Olteniei au răsturnat în Rusia rezultatul din meciul tur, de la Craiova, și s-au calificat în semifinalele Cupei EHF. După eșecul din Polivalenta craioveană, scor 23-25, Elisei, Zamfir și celelalte alb-albastre s-au impus cu 26-23 sâmbătă după-amiază și sunt în penultima fază a întrecerii.

 

Noua Craiova Maxima a reușit o primă repriză fantastică. La căpătul ei, conducea cu 14-8. În partea secundă însă, formația olteană a cedat teren, permițându-le gazdelor să se apropie la un punct. Finalul a fost electrizant, ne-a aparținut și Craiova a câștigat la diferența de care avea nevoie pentru a merge mai departe.

 

Portărița Iulia Dumanska, cu 12 intervenții fantastice, Valentina Ardean Elisei, 9 goluri, și Cristina Zamfir, 6 reușite, au fost jucătoarele cheie în partida din deplasare, cu Lada. SCM Craiova își va afla mâine adversarul din penultimul act al întrecerii, în urma manșei secunde dintre Kastamonu Belediyesi și HC Zalău. În tur, ardelencele s-au impus cu 29-28.

Meciurile din semifinalele Cupei EHF sunt programate la datele de 7-8, respectiv 14-15 aprilie. Returul se va juca in Polivalenta din Craiova.

Probleme pentru olteni: Delegarea lui Tudor „e o bătaie de joc la adresa Universității Craiova”

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *