fbpx

Cele două dileme ale cuplului Papy-Bon înainte de Craiova – Medias!

Craiova – Medias se joacă în această seară pe Oblemenco, iar staff-ul tehnic are două probleme majore de rezolvat în alcătuirea primului 11.

Universitatea Craiova – Medias poate duce echipa olteană în premieră pe prima poziție a ierarhiei din play-off, cel puțin timp de 24 de ore, până la disputarea jocului CFR Cluj – Astra Giurgiu. Însă până la calculele legate de clasament trebuie rezolvate cele privitoare la primul 11.

Una din întrebări este dacă Andrei Ivan va fi lăsat pe bancă sau încercat din nou de antrenorii Craiovei. Cea mai însemnată investiție a lui Rotaru din acest sezon, repatrierea lui Ivan, nu a dat rezultatul scontat. Jucătorul, deși folosit obsesiv, fie de Pițurcă, fie de Papură, a marcat doar de două ori, în același meci, cu Dinamo, în cele 17 apariții din campionat. Astfel încât, în ultimele 3 meciuri din acest sezon, Ivan a fost înlocuit după mijlocul reprizei a doua. Ultima dată, contra celor de la CFR, la 0-2 pe Oblemenco, nouarul a părăsit stadionul în huiduielile suporterilor. Cristi Bărbuț, jucător care a intrat bine de fiecare dată în meci, se numără printre variantele staff-ului care pregătește echipa.  

Craiova – Medias se joacă diseară pe Oblemenco

Cuplul Papy – Bon nu poate conta pe Cosic, Martic și Bălașa în defensivă. Primii doi sunt suspendați, iar cel de-al treilea e accidentat. Stephane Acka e la capătul perioadei de recuperare, în vreme ce Gardoș a fost utilizat într-un amical al echipei a doua. Astfel încât, în cazul în care Acka nu și-a revenit complet după accidentare, este plauzibil să asistăm la debutul lui Dielna în alb-albastrul Craiovei, într-un cuplu cu portughezul Tiago. Asta, bun înțeles, dacă antrenorii formației oltene nu descoperă o improvizație, așa cum a făcut predecesorul cu Martic mutat în centrul apărării.

In 3minute citesti si: Craiova-Gaz Metan: Iordănescu are lotul decimat!

Problemele din apărare nu-l sperie pe Papi: „Fiecărui jucător îi vine rândul”

Craiova-Gaz Metan: Cu cine va juca Papură în defensivă!

Revenire surpriză a lui Victor Pițurcă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Cele două dileme ale cuplului Papy-Bon înainte de Craiova - Medias!
Article Name
Cele două dileme ale cuplului Papy-Bon înainte de Craiova - Medias!
Description
Craiova - Medias se joacă în această seară pe Oblemenco, iar staff-ul tehnic are două probleme majore de rezolvat în alcătuirea primului 11.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0