Europa, păzea că vin leii fără dinți!

„Craiova merită mai mult”, pare să fie euro-sloganul pentru reconstrucția echipei lui Mihai Rotaru.

Oltenii își propun construirea unei echipe europene pe scheletul unei echipe incapabile de performanță în liga 1. Cum a involuat obiectivul clubului în câteva săptămâni.

Pe 8 martie, Devis Mangia, la o conferință de presă, anunța: „În acest an sigur vrem să ne batem pentru campionat și pentru cupă!” Suporterii s-au înflăcărat și au preluat mesajul: 5000 pentru 5 înaintea deplasării pe Arena Națională, din play-off.

A urmat o săptămână neagră, cu un punct din cele două derby-uri și înfrângerea de acasă, din cupă. Clubul s-a repoziționat în privința obiectivului. Noul președinte, Sorin Cârțu, a spus: „Suntem în grafic”, motivând că participarea în Europa era, de fapt, obiectivul inițial al clubului, iar trofeele interne doar un bonus.

Între cele două înfrângeri cu Viitorul, din cupă și campionat, clubul oltean a venit cu un comunicat, prin care a dezvăluit o altă țintă: Obiectivul principal însă, este construcția unei echipe care în toamna următoare să reprezinte România în grupele unei competiții europene.

Sustenabilitatea ultimului obiectiv nu stă deloc în picioare. După înfrângerea cu Viitorul, într-o anumită conjunctură, pe care 3minute.net a prezentat-o prima oară aici, oltenii riscă să nu participe în preliminariile Europa League.

În 3 minute poți să citești și: Cicâldău: „Asta e! Au reușit să întoarcă!”

Bărbuț: „Nu e tensiune, cred că am jucat bine în prima repriză”

Iertare, Gică! „Te așteptăm înapoi pe Oblemenco”

 Mangia: „Cineva poate își dorește ca eu să plec!”

Mateiu a tradus expresia: „Să-i călcăm pe cap!”

Suporterii l-au votat masiv pe cel care le-a frânt inimile!

 Comunicat: Rotaru nu mai suflă o vorbă despre cupă şi campionat!

 Cine e principalul responsabil pentru ultimele rezultate ale Craiovei!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *