Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r487463min/public_html/wp-includes/media.php on line 783
21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

FOTO/VIDEO. Craiova – oraș blocat

Unii craioveni petrec de zilele orașului, în frunte cu autoritățile locale, în timp ce alții petrec ore în mașini, să intre sau să plece din municipiu!

Sâmbătă, în timpul Air Show organizat pe Aeroportul din Craiova, traficul a devenit infernal în Bănie. Orașul intrarea în oraș și implicit și ieșirea au fost blocate. Autoritățile locale au inițiative bune, vor să atragă turiști și să îi bucure pe craioveni cu diferite evenimente, mai ales în această perioadă. Un lucru le-a scăpat, totuși: infrastructura. Nu există condițiile necesare ca astfel de spectacole să aibă loc fără să afecteze circulația.

Craiova – oraș blocat

După ora prânzului, Craiova era un oraș blocat. Puțini au avut norocul să intre în oraș sau să îl părăsească, indiferent de scopul călătoriei. Vorbim aici despre drumurile pe care craiovenii sau turiștii atât de căutați le parcurg cu mașinile. Presupunem că în Bănie s-a putut pleca sau intra, dar cu avionul.

Aglomerația din zona aeroportului putea fi evitată cu ajutorul Centurii de Sud a orașului. Totuși, nu toată lumea a fost inspirată. Craiova este un oraș blocat, atunci când autoritățile locale organizează diferite evenimente. Infrastructura nu le permite craiovenilor să se desfășoare așa cum își doresc. Frumusețea spectacolelor pe care Primăria reușește să le pună în scenă, nu de puține ori, pălește atunci când cetățenii suferă și ajung victime colaterale. Câteva sute de oameni s-au bucurat de SHOW, în timp ce alte câteva sute au dat piept cu realitatea tristă, cu un oraș blocat.

Primăria se răcorea când craiovenii erau blocați în trafic

Puțin după ora prânzului, când ploaia încerca să fenteze un show aviatic prin Bănie, Primăria a transmis un mesaj: „Craiova Air Show continuă după această pauză de… răcoreală.” Spectacolul a început de dimineață și a continuat ore în șir, în Craiova, un oraș blocat.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles