16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Până să plece Băluță, Craiova e pe cale să piardă alt titular!

Oltenii discută despre transferul lui Alexandru Băluță, care are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro la Craiova, dar înaintea căpitanului ar putea pleca un alt titular din trupa lui Mangia!

Universitatea Craiova se poate despărți de un fotbalist devenit foarte important pentru clubul din Bănie și nu este vorba de Alexandru Băluță. Fotbalistul curtat din străinătate este Marius Briceag, fundașul stânga care a devenit titular după plecarea lui Bogdan Vătajelu.

Potrivit Sport.ro, Ludogorets Razgrad și-a trimis oameni special la Craiova, pentru a-l urmări pe fundașul oltenilor. Cel mai probabil, au avut loc și discuții preliminare pentru un transfer al fotbalistului.

Briceag nu este căpitan, dar tot are oferte!

Până acum, de la Universitatea au plecat pe bani mulți doar căpitanii, iar actualul căpitan, Alex Băluță este și el ofertat. In ciuda acestor statistici, Marius Briceag le-a luat ochii bulgarilor. 700.000 de euro este cotă de piață a lui Briceag, potrivit site-ului transfermarkt.

Fundașul a evoluat până în prezent la patru cluburi: FC Argeș (2010-2013), Râmnicu Vâlcea (2013-2014), Universitatea Craiova (din 2015) , FC Voluntari (2015-2016, sub formă de împrumut din Bănie). Elevul lui Mangia mai are contract cu oltenii până în 2019.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: S-au prins și rivalii: „Jucătorii Craiovei nu trădează”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles