37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Craiova, reghemanita!

Antrenament cu clincenii lui Chirilă: doar 5-0! Baiaram putea juca liniștit la outsideri.

Universitatea Craiova – Clinceni 5-0 (3-0)
Au marcat: Nistor 11, Markovic 14, Bancu 23, Ivan 71, Roguljic 90+1
Universitatea: Pigliacelli – Căpățână, Găman, M. Constantin (62 Bălașa), Bancu – Nistor, Crețu (46 Roguljic), L.Houri – Gustavo (46 Baiaram), Markovic (46 Cîmpanu), Ivan (79 Ivanov). Antrenor: Laurențiu Reghecampf
Clinceni: Dobre – Achim, Ventura, Bilali, Pârvulescu (60 Paschov) – Moulin, Omoh (85 Dumitrache), Vanzo (74 Kazlauskas), William (74 R. Ion), Cascini – Chandarov. Antrenor: Ionuț Chirilă.

Craiova pornește din postura de mare favorită duelul cu lanterna Clinceni și o respectă. Oltenii năvălesc peste adversar de la fluierul de start. Se trece peste sfertul academic, de tatonare, iar latul lui Nistor, din marginea careului, bine plasat, deschide scorul. Presiunea e sufocantă, și Markovic urmărește bine mingea și face 2-0, după o fază în care, oricum, s-ar fi dat penalti la Gustavo, cosit în careu. La mijlocul reprizei, Bancu, servit perfect de călcâiul lui Ivan, trage cu sete în ațe: e 3-0, nu se mai pune problema învingătoarei. Craiova zburdă pe teren, e descătușată, dar atacanții se distează în fața porții adverse. Repriza se încheie just: 3-0.

Partea a doua începe cu o voleibalare a lui Achim în careu. Houri dă în transversală de la punctul cu var. Craiova continuă asaltul, iar Ivan face 4-0 cu 20 de minute înainte de final. Oltenii nu iau piciorul de pe accelerație, iar Cîmpanu are 3 șuturi periculoase, scose de fiecare dată de Dobre. Portarul erou al Clinceniului nu mai are replică în fața lui Roguljic, care închide tabela în prelungiri.

Universitatea Craiova bate clar, cu 5-0, la fel ca pe Dinamo. E Reghemanita in Banie! Oltenii ajung la cel de-al patrulea meci consecutiv fără gol marcat, iar în campionat urcă pe 5.

Ford Craiova își suspendă producția! Angajații au fost trimiși acasă

Covid-19. Tragedie la Urgențe Craiova! Două paciente au murit în izolator

Roger a recunoscut că a pus mâna pe minge la autogolul lui Negru: „El a șutat în mine”

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles