fbpx

Craiova – Slavia se vede la TV! Miercuri se pun în vânzare biletele! Surpriză pentru cei mici

Drepturile TV pentru partida Universitatea Craiova – Slavia Praga au fost achiziționate. Clubul oltean pune deja în vânzare biletele.

 

Partida inaugurală de pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova – Slavia Praga, va putea fi urmărită live la tv. Potrivit gsp.ro, TVR a cumpărat drepturile tv pentru meciul de vineri, precum și pentru întreaga festivitate de inaugurare a perlei din Bănie.

 

Miercuri, de la ora 10:00, biletele la Universitatea Craiova – Slavia Praga vor fi puse în vânzare. Prețurile sunt următoarele: 15 lei la peluze, 30 lei tribuna a doua, 40 lei – tribuna 1, 100 lei – tribuna 0. Abonații vor intra la meci pe baza cardului cumpărat.

 

400 lei pentru un vis de noiembrie la Craiova – Slavia

 

Clubul oltean va începe odată cu revenirea în Bănie și programul player-escort, potrivit anunțului postat pe site-ul oficial. Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani vor însoți jucătorii Universității pe teren, înainte de startul meciului. Distrația costă 400 lei. În ea intră un kit complet de joc, 3 bilete și câteva poze.

 

Partida Universitatea Craiova – Slavia Praga se va disputa vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco. Va fi prefațată de un spectacol inaugural ce va începe la ora 18:00.

 

Nu rata! Cat plateste CS Universitatea pentru folosinta exclusiva a stadionului!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0