Universitatea, în criză! E pe punctul să rateze ambele obiective!

O săptămână începută prost, continuă în aceeași notă pentru olteni. După eșecul cu 3-2 contra FCSB, Craiova – Viitorul 1-2 în Cupă.

Universitatea Craiova – Viitorul Constanța          1-2

A marcat: Bancu 6 / Houri 77, Rivaldinho 89

Craiova: Pigliacelli – Martic (66 Acka), Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău, Bic (62 Fedele) – Bancu, Carlos Fortes (65 Nuno Rocha), Bărbuț. Antrenor: Devis Mangia

Viitorul: Cojocaru – Boboc (78 Mladen), Țîru, Ghiță, de Nooijer – Houri, Băluță, Vînă – Calcan (36 Rivaldinho), Drăguș, I. Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Horațiu Feșnic

Eșecul cu FCSB și programarea la mijlocul săptămânii au subțiat vizibil rândurile celor care au ajuns în această seară pe Oblemenco, pentru prima manșă a semifinalelor Cupei. Mangia schimbă sistemul, dar nu și pe cel Donkor, cel mai criticat jucător după meciul de pe Arena Națională. Craiova începe perfect meciul, iar Bancu, deschis de Fortes, zguduie plasa pentru 1-0, în minutul 6. Oltenii închid bine, cel puțin în prima jumătate de oră, după care vine șansa lui Drăguș, singur cu Pigliacelli, dar șutul e la un metru și-un pic de țintă. Replica vine imediat de la Bărbuț, respinge însă portarul. Repriza îngheață, iar la vestiare juveții intră în avantaj.

Universitatea Craiova – Viitorul Constanța 1-2

Calificarea în finală e miză mare, așa că nici partea secundă nu e spectaculoasă. Mulțumit de cum decurge jocul, Mangia decide să mai protejeze din titulari, și-i aruncă pe teren pe Rocha și Acka, refăcând astfel cuplul Donkor – Acka din meciul cu FCSB. Cu un sfert de oră înainte de final, Donkor cere penalti la un posibil henț în careu, banca Craiovei explodează, Feșnic rămâne impasibil. Jocul se mută repede la cealaltă poartă, iar apărarea olteană e șah-mat la centrarea lui Drăguș, reluată de Houri printre picioarele lui Pigliacelli. Rocha se învârte prin careul advers, are o semi-ocazie. În ultimul minut, Hagi trimite o pasă filtrantă, Rivaldinho îl lasă în urmă pe Acka și trage pe lângă Pigliacelli pentru victorie. Așadar, Craiova – Viitorul 1-2, iar oltenii au șansa a doua la calificarea în finală.  

Î3 minute poți să citești și: Ianis a început să miroasă performanța de la Craiova!

 Mangia: „Donkor e un jucător foarte bun, de încredere!”

Cum să ratezi o promovare în B în câțiva pași simpli!

 Campioana joacă tare când e vorba de milioane!

 „E antrenor de Serie C! Craiova e o decepție totală”

 Concluziile: „Nu aveți istorie și nici identitate”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *