fbpx

Cei 5 absenți ai lui Pițurcă înainte de Craiova-Viitorul!

Pierdere mare pentru Craiova! Victor Pițurcă nu se va baza pe 5 fotbaliști în meciul cu Viitorul!

U Craiova primește vizita celor de la Viitorul, iar Victor Pițurcă vrea să câștige duelul cu Gică Hagi. Antrenorul oltenilor consideră că și un egal ar reprezenta un eșec pentru echipă.

E cel de-al treilea joc de campionat pe care echipa îl dispută de la venirea mea la Craiova. Știm cu toții că primul meci l-am pierdut, în cel de-al doilea am reușit să învinge și urmează un meci tot cu o echipă care este pe primul loc, la egalitate cu CFR. Meciul e important. Eu îmi doresc numai și numai victoria. Pentru noi și un meci egal ar fi un eșec. Ne-am pregătit pentru o evoluție bună și pentru un rezultat pozitiv”, a spus Pițurcă.

Pițurcă nu se va baza pe 5 fotbaliști! Mihăilă, marea pierdere!

Gazonul de pe Oblemenco, dar și arbitrii au făcut victime în echipa lui Pițurcă. Kelic și Mihăilă sunt suspendați, în timp ce Qak, Cosic și Mățel sunt accidentați. Mihăilă este cea mai mare pierdere pentru Craiova. Tânărul mijlocaș este singurul jucător U21 pe care trupa din Bănie s-a bazat constant.

„Fiecare meci este important. Suntem în față. Vrem să ne consolidăm un loc în primele două trei din clasament. Îmi doresc să câștig campionatul. Încercăm să câștigăm fiecare meci. Kelic și Mihăilă au cartonașe. Qaka este accidentat. Cosic este accidentat, Mățel la fel. Ei nu vor putea participa la meci”, a mai spus Victor Pițurcă.

În 3 minute poți să vezi și: 

FCU Craiova, încă un pas spre B! 6 din 6 pentru Trică!

 Juniorii Craiovei au luat bătaie de la ciuca bătăilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0