fbpx

Craiova-Voluntari: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Alb-albaștrii sunt favoriți și au șansa să-și păstreze primul loc în Liga 1! Antrenorul italian va ține unul dintre veterani pe bancă!

Craiova a început bine noul sezon și Bergodi nu va risca să se încurce chiar împotriva fostei sale echipa. Trupa din Bănie dă piept cu FC Voluntari sâmbătă seara, iar tehnicianul oltenilor trebuie să-i mențină concentrați pe jucători înainte și în timpul partidei, pentru că ilfovenii au un lot bun și dezvoltă un joc imprevizibil.

Piglaicelli e punct fix în poarta Craiovei, la fel cum sunt și cei doi fotbaliști U21, Mihăilă și Vlădoiu. La ultimul meci din campionat, Bălașa și Constantin au jucat bine, fapt ce le dă șanse mari să fie titulari și în duelul cu Voluntari. Căpitanul Bancu primește încredere nelimitată, în timp ce la mijlocul terenului Nistor și Cicâldău îl vor avea alături pe Bic, în detrimentul veteranului Mateiu, Koljic este principala armă a ofensivei craiovene, iar pe lângă Mihăilă, Andrei Ivan va încerca să-l pună pe bosniac în cele mai bune poziții.

Primul 11 probabil al lui Bergodi: Piglaicelli – Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu – Bic, Cicâldău, Nistor – Ivan, Koljic, Mihăilă.

Nu e un meci special. Am trecut pe acolo, acum un an și jumătate și am fost foarte bine primit. În sfârșit, ne-am despărțit și nu a fost vreo problemă. Am trecut prin momente bune și mai puțin bune, dar asta este acum. Nu am nicio revanșă de luat, m-am simțit bine acolo. Ne-am salvat în primul an, a fost o minune. În al doilea an, nu au mers lucrurile cum trebuie și ne-am despărțit. Nu pot spune nimic rău despre Voluntari. E normal că ne dorim să avem 12 puncte din 12 până la întrerupere. Ne gândim la meciul cu Voluntari, întrucât va fi un duel greu. Echipele antrenate de Mihai Teja încep foarte bine campionatul, nu va fi ușor pentru noi, dar vom da 100% să luăm cele trei puncte. De obicei, sunt atent la fiecare echipă pe care o întâlnesc. Prin statistici, Voluntari a arătat foarte bine și suntem foarte atenți. Au jucători și un antrenor valoros. Am vorbit doar o dată de transferuri, nu vreau să mai discut despre asta. Vom vedea ce se va întâmpla, trebuie să ne gândim la cele trei meciuri până la pauză. Am jucători buni”, a spus Bergodi la conferința premergătoare meciului cu Voluntari.

În 3 minute poți să vezi și:  Umilinșvili în Georgia! Bambiliç în Serbia! Adio Mourinho la Botoșani!

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0