21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Craiovean acuzat de trafic de persoane și tentativă de omor calificat

Un craiovean a fost arestat după ce a încercat să omoare o tânără din Olt , pe care o și exploatase sexual! Bărbatul a fost arestat!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat care ar fi exploatat sexual o tânără din județul Olt și ar fi încercat să o omoare, lovind-o în mod intenţionat cu autoturismul. Bărbatul a fost arestat.

A încercat s-o omoare după ce a exploatat-o sexual

Un bărbat de 30 de ani din Craiova, Alin Marian Burtescu este acuzat de trafic de persoane și tentativă de omor calificat. Potrivit anchetatorilor, s-a reţinut că, în luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, în vîrstă de 30 de ani, a cunoscut  prin intermediul unui site erotic, o persoană de sex feminin, în vârstă de 22 de ani, și, speculând starea de vulnerabilitate și naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de conviețuire) și a transportat-o în diferite orașe din țară (Brașov, Timișoara, Pitești, București, Alba Iulia), în scopul de a practica prostituția, în beneficiul lui, în apartamente, dar și la stradă. Pe fondul comportamentului violent (fizic și psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relația cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018 (după ce anterior o amenințase în mod repetat cu moartea întrucât refuza să mai practice prostituția în beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism  în zona în care victima practica prostituţia – DN 65, în apropiere de com. Pieleşti – şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului. Inculpatul a părăsit locul evenimentului rutier deplasându-se la poliţie abia după câteva ore. Victima a suferit o fractură de humerus, leziune ce a necesitat o intervenţie  chirurgicală, imobilizarea braţului şi implică pentru vindecare un număr de 55 de zile de îngrijiri medicale, conform unui comunicat al DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova.

Bărbatul a fost prezentat la Tribunalul Dolj, iar instanța i-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

CFR a suplimentat trenurile de 1 mai 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles