fbpx

Craioveanca Natașa Raab, în prag de depresie!

Tragedia trăită de craioveancă în urmă cu două luni a lăsat urme serioase!

Bărbatul care i-a purtat o iubire sinceră timp de 38 de ani actriței, s-a stins din viață în luna septembrie din cauza unei boli cumplite care i-a măcinat sănătatea. De atunci, artista se simte singură și demoralizată, întristată de faptul că a rămas a nimănui, iar încercarea iluzorie de a-l striga a făcut-o pe aceasta să accepte cu greu faptul că nu-l va mai putea vedea vreodată.

Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic…L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu…când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu” a mărturisit Natașa Raab, plângând, la Antena Stars în cadrul emisiunii Agenția VIP.

Actrița le-a dat un sfat prezentatorilor cu privire la partenerii lor de viață și a mărturisit tuturor cât de mult il iubea pe soțul său, Val Guțul. „După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre .Of, Doamne, Dumnezeule…Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată…l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine

Cunoscută drept „Coana Chiva”, dintr-o celebră reclamă la lactate, actriţa Nataşa Raab a trăit o poveste de dragoste de 38 de ani alături de regretatul medic Val Guţul. Aceasta este actriță la Teatrul Național din Craiova, dar a jucat în mai multe filme precum „Inimă de țigan” (Hermina Dumbravă), „Regina” (Hermina Dumbravă), „Păcală se întoarce” (Hangița Tomii) ș.a.

Text redactat de Liviana Nicolae

În 3 minute poți să vezi și:  Guvernul Orban trebuie să facă față creșterii pensiilor din septembrie 2020. De unde se vor tăia fonduri?

Adriana Trandafir: „M-am gândit să renunț la viață!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Craioveanca Natașa Raab, în prag de depresie!
Article Name
Craioveanca Natașa Raab, în prag de depresie!
Description
Tragedia trăită de craioveancă în urmă cu două luni a lăsat urme serioase!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0