Gică Craioveanu: „Mai devreme sau mai târziu, antrenorul plătește”

Legenda Universității Craiova, Gică Craioveanu, a reacționat după ce oltenii au fost învinși de FCSB, scor 2-0, pe Arena Națională!

Gică Craioveanu, a vorbit despre „rănile” ce au rămas după partida pierdută în fața celor de la FCSB, dar și despre comentariile pe care Băluță le-a făcut la adresa lui Mangia.

Am avut speranțe mari. Voiam să câștigăm. Rănile nu se vindecă atât de ușor. Nu cred că o să mai fiu văzut atât de trist. Nu am înțeles echipa. Tu ai o șansă să intri în lupta pentru campionat și nu poți să îți creezi ocazii. Am fost dezamăgit de joc și de atitudine. Eu nu mi-am înfruntat niciodată antrenorul în public. Nu este normal. Mai devreme sau mai târziu, antrenorul plătește”, a spus Craioveanu la Digi Sport.

Ce spune Gică Craioveanu de reacția lui Băluță!

Legenda oltenilor a vorbit despre Alex Băluță și despre momentul dificil prin care trece atacantul Universității. „Grande” crede că fotbalistul Științei a avut o asemenea ieșire la adresa antrenorului, din cauza personalității puternice.

I-am spus antrenorului la un meci cu Sevilla ca în teren eu comand, nu el. Antrenorul comandă în vestiar. Jucătorii cu personalitate decid în teren. Băluță a pierdut naționala. El trebuie să își dea seama că este un lider și trebuie să se impună în teren, nu în afara lui. Nu ai voie să vorbești așa după meci”, a completat Craioveanu.

sursă foto: Digi Sport

Citește și declarația lui Băluță:„Nu știu ce a vrut să-mi arate, sper să nu mai facă aceeași greşeală” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *