fbpx

Oficialii clubului lui Rotaru: ”Am auzit că a semnat cu CFR!”. Jucătorul: „Sunt loial Craiovei!”

Grande Craioveanu, umilit de Miai Rotaru: directorul de imagine al clubului habar nu are ce se întâmplăîn clubul patronat de bucureștean.

Conducătorii Craiovei au anunțat că Ivan Martic a trădat culorile alb-albastre, alegând CFR Cluj. Fundașul a demontat acuzațiile. Așadar, ieri, Craioveanu, director de imagine al Universității Craiova, spunea că Martic, jucător aflat sub contract cu formația olteană, a reziliat și a semnat cu rivala CFR Cluj: ”Martic a plecat de la Craiova. Și-a reziliat contractul. I s-a făcut o propunere de prelungire, dar nu a acceptat. Era greu de ținut, mai ales că se afla în ultimele două luni de contract. Nu mai voia să continue, a spus el. Poate l-a influențat și soția, căreia nu-i plăcea la Craiova. Când e șefa acasă și comandă, e jale! (n.r. – râde). Voia și bani mai mulți, aproape dublu. A spus că are oferte mult mai bune. Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR Cluj”.

Halucinant, jucătorul a negat că ar renunța în acest moment la salariul plătit de Rotaru: În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:
1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.
2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.
3. Pana in acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova.
Da este adevărat ca-mi expira contractul in aceasta vara însă nu am luat pana in acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-ma la ce este mai bine pentru mine și familia mea.
4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul”.

Având în vedere schimbul de replici online dintre Craioveanu și Martic, se pare că directorul de imagine al clubului oltean e mai degrabă o marionetă, care habar nu are ce se întâmplă la echipa patronată de Rotaru. La început de an, după despărțirea de Pițurcă, Craioveanu și-a dat demisia din funcția de director de imagine al formației oltene, motivând: Nu sunt pus în valoare, ce să fac eu acolo?”. Pentru a se împăca cu Peluza Nord, Rotaru l-a convins pe Grande să revină la sentimente mai bune față de club. Oltean autentic, deși cu orgoliul pârjolit de omul de afaceri din București, Grande a făcut un compromis, spunând că revine dacă e pus în valoare de patronul din Capitală. Însă omul de afaceri l-a pus într-o situație absolut umilitoare în „cazul Martic”, fiind clar că Gică Craioveanu habar nu are de ce se întâmplă la clubul condus dintr-un birou din Dorobanți.  

In 3 minute poți să citești și: VIDEO! Pandemia la români: mici și icoane!

 Distanțare fizică și testare, cele două acțiuni care ne pot feri de un dezastru umanitar!

Scoateți armata pe străzi! E singura soluție!

Lupta cu COVID-19 precum șarja de la Robănești!

 Coronavirus (16 martie): Peste 7.000 de victime în întreaga lume!

Șeful OMS: „Avem un mesaj simplu pentru țări: testați, testați, testați!”

 VIDEO! O țară în balcon: Italia a aplaudat medicii și infirmierii!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Oficialii clubului lui Rotaru: ”Am auzit că a semnat cu CFR!”. Jucătorul: „Sunt loial!”
Article Name
Oficialii clubului lui Rotaru: ”Am auzit că a semnat cu CFR!”. Jucătorul: „Sunt loial!”
Description
Grande Craioveanu, umilit de Miai Rotaru: directorul de imagine al clubului habar nu are ce se întâmplă în clubul patronat de bucureștean.
Author
Publisher Name
3minute.net

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0