Craiova, de la Grande la Rogojina!

Craioveanu și-a băgat în CSU sufletul, spiritul și creierul. Și a fost alungat. Domnișoara Rogojină ce o fi vrut să-și bage, de și-o dorește Rotaru antrenoare?

„CS Universitatea Craiova are drept principal obiectiv reînvierea spiritului alb-albastru! Redarea demnității și mândriei suporterilor olteni!”, scrie site-ul oficial al clubului lui Rotaru. De la idée la faptă e cale lungă.

Toate acțiunile din luna ianuarie ale clubului craiovean pentru îndeplinirea obiectivului suprem:

  1. L-a îndepărtat pe Victor Pițurcă, născut în Orodel, Dolj, antrenorul ce a promis titlul în Bănie după 30 de ani: „Eu am spus de la început că singurul obiectiv care mă interesează e să câștig campionatul, nimic altceva. Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul 2, locul 3. Doar titlul era ținta mea”.
  2. L-a determinat pe Gică Craioveanu, ultimul simbol al Băniei, să-și dea demisia din cadrul clubului, live la TV: „Mă retrag! Nu sunt pus în valoare!”
  3. L-a instalat pe Corneliu Papură antrenor, în ciuda opoziției Peluzei Nord: „Il somam pe Mihai Rotaru sa numeasca un antrenor demn de Universitatea Craiova si sa inceteze sa se joace de-a gigi becali cu marionetele si sifoanele Corneliu Papura si Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge”.
  4. I-a sfidat pe suporterii din Peluza Nord, readucându-l în lot pe Pigliacelli, după ce aceștia oferiseră o grămadă de motive care atestau trădarea italianului.
  5. A adus-o pe Adriana Rogojină la echipa de fete. Fata e susținătoare feroce a Rapidului și anti – CSU, scriind despre proiectul lui Rotaru: „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”

În 20 20, clubul lui Rotaru își clădește gloria pe Rogojina și Papură.

În 3 minute poți să citești și: Adriana Rogojină, angajată a clubului: „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”

Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

Sondaj și analiză! Presa și suporterii au dreptul moral de a-l acuza pe patron că impune o strategie de joc sau chiar echipa?

Rotaru nu a scăpat de replica lui Marius Șumudică!

Share!

Summary
Craiova, de la Grande la Rogojina!
Article Name
Craiova, de la Grande la Rogojina!
Description
Craioveanu și-a băgat în CSU sufletul, spiritul și creierul. Și a fost alungat. Domnișoara Rogojină ce o fi vrut să-și bage, de și-o dorește Rotaru antrenoare?
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *