fbpx

Craiova, de la Grande la Rogojina!

Craioveanu și-a băgat în CSU sufletul, spiritul și creierul. Și a fost alungat. Domnișoara Rogojină ce o fi vrut să-și bage, de și-o dorește Rotaru antrenoare?

„CS Universitatea Craiova are drept principal obiectiv reînvierea spiritului alb-albastru! Redarea demnității și mândriei suporterilor olteni!”, scrie site-ul oficial al clubului lui Rotaru. De la idée la faptă e cale lungă.

Toate acțiunile din luna ianuarie ale clubului craiovean pentru îndeplinirea obiectivului suprem:

  1. L-a îndepărtat pe Victor Pițurcă, născut în Orodel, Dolj, antrenorul ce a promis titlul în Bănie după 30 de ani: „Eu am spus de la început că singurul obiectiv care mă interesează e să câștig campionatul, nimic altceva. Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul 2, locul 3. Doar titlul era ținta mea”.
  2. L-a determinat pe Gică Craioveanu, ultimul simbol al Băniei, să-și dea demisia din cadrul clubului, live la TV: „Mă retrag! Nu sunt pus în valoare!”
  3. L-a instalat pe Corneliu Papură antrenor, în ciuda opoziției Peluzei Nord: „Il somam pe Mihai Rotaru sa numeasca un antrenor demn de Universitatea Craiova si sa inceteze sa se joace de-a gigi becali cu marionetele si sifoanele Corneliu Papura si Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge”.
  4. I-a sfidat pe suporterii din Peluza Nord, readucându-l în lot pe Pigliacelli, după ce aceștia oferiseră o grămadă de motive care atestau trădarea italianului.
  5. A adus-o pe Adriana Rogojină la echipa de fete. Fata e susținătoare feroce a Rapidului și anti – CSU, scriind despre proiectul lui Rotaru: „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”

În 20 20, clubul lui Rotaru își clădește gloria pe Rogojina și Papură.

În 3 minute poți să citești și: Adriana Rogojină, angajată a clubului: „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”

Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

Sondaj și analiză! Presa și suporterii au dreptul moral de a-l acuza pe patron că impune o strategie de joc sau chiar echipa?

Rotaru nu a scăpat de replica lui Marius Șumudică!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Craiova, de la Grande la Rogojina!
Article Name
Craiova, de la Grande la Rogojina!
Description
Craioveanu și-a băgat în CSU sufletul, spiritul și creierul. Și a fost alungat. Domnișoara Rogojină ce o fi vrut să-și bage, de și-o dorește Rotaru antrenoare?
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0