13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

Craioveni, puteți dormi liniștiți! 1,4 milioane de euro din banii voștri merg la podul din parc!

- Advertisement -

O sumă de bani indecentă, care echivalează aproape cu construirea unui stadion de atletism ori a unui kilometru de autostradă suspendată se duce pe expertiză, studii de fezabilitate, tensiune în cabluri și scânduri.

 

Într-un articol publicat aseară arătam că lucrările de reabilitare ale podului fără nume din Parcul Romanescu costă o treime din cât au costat la Tower Bridge, simbolul Londrei. Aproape jumătate cât au fost la Ponte Rialto, icoana Veneției. Costă 1/10 din construirea propriu-zisă a Clifton Suspension Bridge. Refacerea podului de 49,5 metri din parc, al cărui preț credem că poate să intre lesne în Cartea Recordurilor, costă cât construirea a un kilometru și jumătate de autostradă suspendată!

 

Totodată, propuneam, printre rânduri ce-i drept, și o soluție: căutarea unui sponsor care să suporte o parte sau integral cheltuială incredibilă, așa cum s-a întâmplat în Veneția. Articolul integral îl puteți citi apăsând aici.

 

Azi de dimineață a fost cam așa: pe locuri, fiți gata, start vot. Mici parlamentări de formă în „legislativul” local, apoi ridicarea mâinilor. Șase împotrivă, prea puțin. Drept urmare: 1,4 milioane de euro, bani ai craiovenilor, sumă care sună ca un viol, se duc pentru pod.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles