1.4 C
Craiova
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Momentan, craiovenii rămân cu 250.000 de euro în conturi: a picat spectacolul!

Primăria Craiova a anunțat anularea licitației pentru evenimentul de inaugurare a stadionului Ion Oblemenco.

 

Suntem în săptămâna patimilor suporterilor alb-albaștri, în care au avut parte de o miercure neagră – cu anunțurile succesive ale clubului și Primăriei că meciul cu FCSB nu se mai joacă pe noul stadion.

 

Acum a mai picat încă o veste: că evenimentul inaugural, cel pentru care urmau să se investească aproximativ 250.000 euro, nu se va mai desfășura. Anunțul autorităților e sec: „Municipiul Craiova anunță anularea procedurii având ca obiect «Servicii de organizare eveniment unic: Inaugurare Stadion». Procedura a fost anulată (…) întrucât a fost depusă doar o ofertă care nu a fost admisibilă“.

 

În prealabil, Primăria prezentase astfel spectacolul: „Show-ul este conceput drept unul spectaculos, de proiecții video și videomapping, atât pe exteriorul, cât și în interiorul stadionului, spectacol de lumini și lasere (…) artiști importanți vor crea momente speciale în cadrul spectacolului de inaugurare: Andrei Păunescu, Ciri Mayer etc. (…) Zeci de artiști figuranți vor desena un spectacol din propriile trupuri“, se arăta în caietul de sarcini al licitației anulate”.

 

Dacă nu vor apărea probleme majore în procesul de predare primire, stadionul Ion Oblemenco va fi inaugurat la data de 10 noiembrie, ora 20:00, cu meciul amical Universitatea Craiova – Slavia Praga. În deschidere, pe teren vor păși Balaci și Hagi în Craiova Maxima vs. Generația de Aur.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles