-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Craiovenii vaccinați ies pe stradă doar dacă au bilet la meci. Așa zice Arafat!

Meciul CS Universitatea – FCSB i-a dat cu radical lui Arafat, care a pus Poliția să îi caute pe craioveni de bilete, chiar dacă oricum au voie să se plimbe pe stradă!

Autoritățile își dau cu stângul în dreptul înainte ca fotbaliștii să intre pe teren în partida dintre Craiova și FCSB. După ce spiritele s-au aprins în legătură cu prezența suporterilor pe stadion, Arafat a decis că fanii pot sta la stadion, dar trebuie să demonstreze că au fost la meci dacă îi prinde Poliția pe stradă după ora 21:00. Totuși, logica din spatele acestei declarații poate fi pusă la îndoială din mai multe puncte de vedere. La meci au voie doar persoanele cu certificat verde, pe stradă, după ora 22:00, tot aceleași persoane. Arafat zice că polițiștii ce vor cere craiovenilor biletele, pentru ca aceștia să demonstreze că pleacă de la stadion.

Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru ”, a spus Raed Arafat, potrivit DigiSport.

În prezent, după ultimele decizii luate de autorități în ceea ce privește restricțiile din pandemie, circulaţia persoanelor nevaccinate și netrecute prin boală în afara locuinţei/gospodăriei, în intervalul orar 22:00-05:00, este interzisă cu anumite excepţii (deplasare la/de la locul de muncă, urgențe medicale etc.) pentru care este nevoie de completarea unei declarații pe proprie răspundere. Cei care circulă după ora 22:00 trebuie să poată prezenta certificatul verde (pe hârtie sau format electronic).

Așadar, persoanele vaccinate pot circula după ora 22:00. Totodată, Arafat le-a comunicat polițiștilor că trebuie să le ceară oamenilor biletele de la meci. Nu se știe dacă este vorba despre un dribling declarativ sau despre o gafă, dar cu siguranță nu toți cetățenii ce dețin un certificat verde și ies pe stradă în această seară vor avea un bilet la Craiova-FCSB.

Iohannis a înaintat în grad pe cel care a ascuns filmările de la Colectiv

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles