37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Crimă din gelozie la spitalul din Slatina! „Camera era ca un abator”

O asistentă de la Spitalul de Psihiatrie din Slatina a fost omorâtă cu 10 lovituri de cuțit. Ucigașul și-a tăiat apoi venele.

 

Crima s-a petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 1:00 – 2:00, chiar în Spitalul de Psihiatrie din Slatina. Ramona Cosmescu, 45 de ani, a intrat împreună cu infirmierul Gheorghe Ghenea într-unul din saloanele spitalului și au blocat ușa cu un pat. Din cameră s-au auzit la un momentdat țipete îngrozitoare.

 

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a sparge ușa. Imaginile au fost înfiorătoare: femeia a fost găsită cu 7 lovituri de cuțit în spate și trei în zona gâtului, iar bărbatul cu venele tăiate și o plagă în gât. Salonul „era abator”, la cât sânge era pe podea, spun martorii.

 

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Slatina a a declarat la Digi24 că faptele s-au petrecut undeva în jurul orelor 1:00 -2:00 dimineața, pe secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina și că a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, între doi angajați ai spitalului, un infirmier și o asistentă, într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că se fac cercetări pentru omor: „În jurul orei 2.00, un medic din cadrul spitalului a solicitat, prin 112, intervenţia în vederea unui cabinet medical, susţinând că în interior se află o asistentă şi un infirmier, care nu mai răspund. Într-adevăr, ca urmare a intervenţiei, au fost găsiţi cei doi decedaţi. Din cercetări efectuate, până acum, se pare că între cei doi era o relaţie intimă şi din motive de gelozie, el a recurs la acest gest, în sensul că i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit astfel încât a intervenit decesul, după care s-a sinucis şi el”. 

Aproape 1 miliard de lei pe SMS-uri la Măruță!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles