fbpx

Crimele din Caracal! Poliția se apără: „Nu am stat doar noi la poartă!”

A venit și prima declarație oficială a poliției române, dată chiar de șeful ei, chestorul Ion Buda.

Dacă nu a fost telefonul fără fir, primele informații care au ajuns de la Caracal la București, la chestorul Ion Buda, șeful Poliției Române, susțin că aceștia au aflat cu exactitate unde se află locuința lui Dincă între orele 2:00 – 3:00, dar au pătruns la 6:00.

Într-o intervenție la Antena 3, Ion Buda a explicat de ce oamenii din subordinea sa nu s-au mișcat mai repede: „autorizația de percheziție, emisă în jurul orei 3:30, era pentru ora 6:00 dimineața”. Însă e de acord că se putea acționa și mai devreme: „Da, poliția putea intra în locuință la ora 3:00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane”.

A murit cu zile? 19 ore de la apelul disperat al Alexandrei până la acțiunea poliției!

Crimele de la Caracal! Polițiștii au găsit rămășițe umane!

Bărbatul, suspectat și încătușat pentru răpirea și uciderea fetelor dispărute

Iohannis a reactionat! Ce solicita presedintele!

Chestorul Buda a declarat că între instituția pe care o conduce și STS nu e chiar cea mai strânsă relație: Poliția a aflat domiciliul corect la care s-a aflat acest individ la aproximativ ora 2.00-2.30-3.00. Am aflat adresa noi, nu de la STS. La 3.30 s-a dat mandatul de percheziție pentru ora 6.00 dimineața”. El susține că nu se poate da vina exclusiv pe poliție pentru modul de intervenție, pentru că „la poartă nu a stat doar poliția română. A fost o echipă complexă, formată din procurori și polițiști”. Concluzia șefului Poliției Române: “Da, Poliția putea să intre în locuință la ora 3.00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane”.

Codul de procedură penală prevede că atunci când e pusă în pericol viața unei persoane, ori integritatea fizică a acesteia, autoritățile pot interveni și fără mandat de percheziție.

Prima masura luata de Ion Buda a fost destituirea sefului Politiei Olt.

În 3 minute poți să citești și: Familie din Olt, apel disperat: Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!

 Pesta porcină continuă să facă ravagii. 140 de localităţi sunt afectate

Cum a dispărut Isalnita de pe harta Olteniei înapoiate

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0