-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Criminalul de la Arad a fost găsit! Bărbatul le-a povestit polițiștilor lucruri șocante

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit”

Ucigașul cu sânge rece de la Arad a recunoscut, în această dimineață, 2 noiembrie, că a omorât-o pe fetița concubinei sale și a încercat să scape de cadavru.

Acesta a declarat în fața procurorilor că era agasat de faptul că trebuie să se ocupe singur de cei doi copii, în timp ce mama lor era la maternitate, unde tocmai născuse cel de-al treilea copil. Bărbatul a povestit că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Astfel încât, într-un moment de furie, a dat-o cu capul de perete. În momentul în care a realizat că fetița nu mai respiră, acesta a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Cu toate acestea, când a văzut că tot nu își revine, a pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine. Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă.

Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut și va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise, notează antena3.ro.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. Vă mulțumim, tuturor, pentru sprijin și implicare!”, a scris pe Facebook Poliția Română.

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție.

Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil. În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă cu ceilalți doi copii. Băiatul de trei ani și fetița de patru ani. Din primele declarații ale acestuia, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Atunci și-ar fi dat și ultima suflare.

Copilul nou născut și fratele de trei ani al fetiței ucise au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului. Mama va fi audiată chiar astăzi de către procurori.

Bloggeri, condamnați la închisoare pentru că au mimat sexul oral în fața Catedralei

Portretul robot al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată în Arad a fost realizat

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles