Cristea: „Am marcat pentru cele mai mari echipe din țară Steaua, Dinamo, Craiova”

Andrei Cristea a deschis scorul în partida Universitatea Craiova – Adana Demirspor 2-1.

În minutul 11 al partidei Craiova – Adana Demirspor, Andrei Cristea a reușit o acțiune superbă: a profitat de o pasă pe culoar, a inițat o cursă solitară pe partea dreaptă, a intrat în careu și a șutat cu sete deasupra portarului. A fost primul său gol pentru Universitatea Craiova.

Cristea, marcator în Craiova – Adana 2-1

La finalul meciului, Andrei Cristea a spus, potrivit Fanatik.ro: “Mă bucur că mă integrez în grupul acestei mari echipe. Rezultatele nu sunt importante acum. Sunt obișnuit cu aceste culori. Craiova e o echipă adulată, cu suporteri tari. Am jucat și am înscris pentru cele mai mari echipe din țara. Steaua, Dinamo, Craiova. Nu m-am gândit la un număr de goluri, doar să-mi ajut echipa. Le mulțumesc tuturor pentru acest transfer. E o luptă la titlu în 4-5 echipe și vrem să fim acolo sus”.

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în primul meci din stagiul de pregătire din Antalya. Andrei Cristea a semnat cu oltenii un contract pe un an și jumătate. Atacantul de 34 de ani a venit în Bănie de la Poli Iași. În contra-partidă, juveții i-au împrumutat pe Andrei Burlacu și Florin Gardoș la formația moldoveană.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *