Cristea: „Am crezut că joc în Germania!”

Andrei Cristea a marcat primul gol într-un meci oficial pentru Universitatea Craiova. Prin reușita sa a netezit drumul spre primul loc!

Primul meci titular, primul gol în alb-albastrul Craiovei. Debut mai bun nici nu se putea pentru Andrei Cristea, care spune că s-a simțit senzațional pentru prima dată ca favorit al publicului de pe Oblemenco: „Sunt foarte fericit pentru gol, pentru evoluție, dar în special pentru victorie. A fost o atmosferă fantastică. Noi vrem să dăm totul pentru club și pentru suporterii noștri. Am avut impresia că sunt în altă țară, că sunt în Germania. Avem niște suporteri extraordinari. Mă bucur că înscriu, că îmi ajut echipa, vreau să ne batem la campionat, să fim o încântare”.

Cristea, gol la primul meci ca titular!

Cristea, la 34 de ani, s-a arătat încântat de fanii alb-albaștri cărora le-a dedicat victoria: „Mister va decide când are nevoie de mine. E un antrenor bun, a demonstat-o și astăzi. Craiova nu de acum e un adversar de temut, ci de mult timp. Consider că în acest an vom fi o echipă foarte puternică. Dedic golul acestor suporteri minunați, care ne-au încurajat din primul până în ultimul minut”.

Universitatea Craiova a câștigat categoric, cu 2-0, meciul cu liderul CFR Cluj. Oltenii lui Mangia au dominat tactic meciul și s-au apropiat la 5 puncte de liderul învins.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0