-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Mangia are acum două vârfuri autentice. Cum poate rămâne fără niciunul!

Cristea a ajuns la Craiova fără acordul finanțatorului de la Iași și transferul este în pericol. Celălalt vârf, Elvir Koljic, pe picior de plecare!

După ultima partidă din 2018, antrenorul Craiovei, Devis Mangia, declara: „Nu pot vorbi acum de transferuri, dar pot spune că, odată ce am mers pe sistemul 4-2-3-1, atunci când nu-l avem pe Koljic, avem nevoie de un jucător pe profilul lui”.

Transferul lui Cristea, în pericol!

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, s-a arătat dispus să îndeplinească doleanța antrenorului, așa că a anunțat transferul lui Andrei Cristea în Bănie. În calea mutării a apărut o problem. Directorul general al ieșenilor, Horia Sabo, se opune mutării: „E ilegal ce fac ei. Politehnica Iași se află sub un contract de asociere cu clauze clare. Până-n 2023. Până atunci, doar eu pot face aceste mutări și veți vedea că ceea ce vă spun este întocmai”, a declarat pentru Gsp.ro. Sabo se află în conflict cu membrii Comitetului Director al lui Poli Iași. Potrivit contractului de asociere, el ar deține drepturile federative ale tuturor jucătorilor. Disputa dintre Horia Sabo și Adrian Ambrosie, președintele executiv al clubului, a ajuns în instanță.

Koljic, pe picior de plecare!

Intrebat daca se va aduce o rezerva pentru Koljic, președintele clubului oltean, Marcel Popescu, a dat la DigiSport un raspuns cel putin bizar din care reiese că Elvir Koljic ar putea să părăsească echipa. El a spus: „Orice echipă care dorește să fie competitivă este în continue căutări pentru că viața îți poate rezerva ca, la final de sezon, să ți se întâmple ce mulți cred că nu se poate sau că e netransferabil. Asta cu netransferabil e o exprimare pe care unii o fac și alții nu o fac. Politica Universității Craiova este una transparentă. Cum ai putea ca, la un jucător pentru care vine o ofertă de 6, 7, 8 milioane de euro și salariu de un milion, să-i dai negativ jucătorului să nu meargă? Îi iei tot optimismul, că viața e scurtă. Dacă pleacă cineva de valoare, poate veni altcineva în locul lui”. De altfel, și Mangia a recunoscut înaintea plecării în Antalya că nu se poate opune dacă jucătorii săi vor primi oferte tentante atât pentru ei, cât și pentru club: „Îmi doresc ca jucătorii buni să rămână la echipă, dar nu am pus o condiţie în acest sens, fiindcă dacă sunt oferte bune pentru jucători şi club este normal să le dăm curs”. 

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles