8.3 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Cristi Borcea și Nicolae Badea, la pachet în conducerea unei echipe din România!

O echipă din România dă lovitura! Cristi Borcea și Nicolae Badea își unesc forțele pentru marea performanță!

Cristi Borcea și Nicolae Badea se vor implica la o echipă de tradiție din România. Este vorba despre Sportul Studențesc. Mulți se așteptau ca cei doi oameni de afaceri să revină la Dinamo, dar acest lucru nu se va întâmpla. Mihnea Ionescu, fostul lider de galerie al lui grupării din Ștefan cel Mare, a explicat situația.

Dorința celor doi a reveni în fotbal este una destul de surprinzătoare. În prezent, patronii din Liga 1 se gândesc la retragere. Este și cazul lui Mihai Rotaru, care își dorește să renunțe la șefia Universității Craiova și să facă un pas în spate. Se pare că Borcea și Badea sunt ceva mai curajoși.

Cristi Borcea și Nicolae Badea, la pachet în conducerea unei echipe din România!

„Am zis de câțiva ani că el e trecutul lui Dinamo și că nu mai are ce surpriză plăcută să ne mai facă domnul Badea. Ne-a făcut destule care au fost neplăcute. Mai ales acum, a anunțat iar dânsul că se implică într-un proiect la Sportul Studențesc cu Cristi Borcea – centru de copii, academie. Există bineînțeles acolo o bază pe care, așa cum lor le place, o iau gata făcută, dau drumul la treabă. Probabil nu o să mai fie atât de interesat de Dinamo.

Rămâne balastul ăsta de 7% pe care eu nu știu cum îl va rezolva Red&White prin faptul că este acționar majoritar și e normal ca toate acțiunile din cadrul clubului FC Dinamo să aibă în spate persoane care să contribuie și mâine, dacă este nevoie, la activitatea clubului – nu după procese și iar procese, cum se pare că va fi vorba și în cazul acțiunilor de la domnul Badea. S-au făcut greșeli de-a lungul timpului și noi ca suporteri plătim acum pentru ele”, a declarat Mihnea Ionescu, fostul lider al „câinilor”, la EXCLUSIV DINAMO.

Dinamo vrea să ajungă, din nou, în top

Dinamo a promovat în Liga 1, iar formația din „Ștefan cel Mare” nu arată deloc rău. Problemele financiare nu îi împiedică pe „câini” să joace fotbal și să le pună probleme formațiilor din prima divizie. Momentan. echipa din Capitală nu are suficientă forță pentru a se lupta pentru primele locuri, dar nici emoții pentru o nouă retrogradare nu par să fie.

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles