18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Cristi Borcea spune că a avut orice femeie și-a dorit

Cristi Borcea: „Am fost mereu cu cine mi-am propus. Tot ce mi-a plăcut ochiului…”

Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, fostul acționar al echipei Dinamo, a decis să își împărtășească experiența și să vorbească sincer despre cei nouă copii ai săi. Precum și despre relațiile amoroase care l-au adus adesea în centrul atenției în paginile tabloidelor.

Cristi Borcea a divulgar suma de bani pe care o deținea în timpul Revoluției

Omul de afaceri care a divulgar suma de bani pe care o deținea în timpul Revoluției. Acesta a recunoscut că nu a fost fidel în căsnicia sa până când a întâlnit-o pe actuala sa parteneră, Valentina Pelinel. Cu toate acestea, el a subliniat că perspectiva sa asupra relațiilor s-a schimbat odată cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă.

”Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet și cu ochi albaștri și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri.

Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a spus Borcea, conform digisport.ro.

„Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile”

Fostul acționar al clubului din ”Ștefan cel Mare” a mai spus că nu-i este jenă să recunoască faptele comise în trecut și a explicat și ce l-a împins spre astfel de decizii, deși susține că a avut și mustrări de conștiință.

”Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

Camila Giorgi, ipostază care i-a lăsat pe toți mască: „Nu o să vă vină să credeți!”

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a mai spus Borcea.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles