18.7 C
Craiova
joi, iunie 1, 2023

Cristi Minculescu intră în legendă. „Eu sunt unicul deținător al mărcii Iris”

Cum ambele cluburi și-l revendică pe Cristi Neamțu, la fel cele două peluze au posibilitatea să ducă mai departe cântecul „Iris Maxima”.

Ieri, Nelu Dumitrescu, toboșarul de la Iris, a anunțat pe facebook ruptura definitivă de Cristi Minculescu și alți doi membri din vechea gardă a formației. Iată anunțul: „Sunt Nelu Dumitrescu , membru fondator al trupei IRIS din anul 1975, unic detinator al MARCII – I R I S – inregistrata la OSIM, liderul trupei, motiv pentru care imi revine sarcina de a va face cunoscut faptul ca, incepind cu data de 27.08.2017 a incetat colaborarea cu formatia IRIS a dlor Borobeica Dorulet, Cristian Minculescu, Valter Popa.
Trupa IRIS merge mai departe, isi urmeaza calea pe care si-a ales-o in 1975, drept urmare, am deosebita onoare de a va anunta noua componenta a trupei:
– NELU Dumitrescu – tobe-membru fondator 1975
– NUTU Olteanu – chitara solo – membru fondator 1975
– RELU Marin- clape
– COSTI Sandu- solist vocal
– ALIN Moise – chitara solo
– GEORGE Costinescu- chitara bas
– CRISTI Dumitrescu- tobe
Va asteptam la concerte, sa ne vedeti la treaba !
“Domnul intareste pasii omului, cand ii place calea lui ”.

 

 

Iris Maxima, un imn al imnurilor

 

În cazul în care Nelu Dumitrescu are și toate drepturile de autor asupra creațiilor muzicale ale trupei înseamnă că imnul „Iris Maxima” nu va mai putea fi ascultat live de acum înainte decât prin vocea lui Costi Sandu.

Încă de la lansarea „Iris Maxima”, cântec închinat Științei, Cristi Minculescu declara că sursa de inspirație a fost You Never Walk Alone, cel care răsună din mii de piepturi la finalul meciurilor lui FC Liverpool, Celtic ori Borussia Dortmund. Ca un exercițiu de marketing, oricare dintre cele două peluze poate să își asume cântul și să ducă mai departe creația atât de dragă lui Minculescu.

 

„Universitatea este cel mai emoționant, frumos și dureros aspect din fotbalul românesc”

 

În decembrie 2010, Cristi Minculescu spunea: „Pentru mine, Universitatea Craiova este cel mai emoţionant, frumos şi dureros aspect din fotbalul românesc, la nivel de club. Aveam cinci ani atunci când băieţii au promovat şi eram cu unchiul meu. L-am întrebat ce-i cu toată nebunia asta şi mi-a zis că îi e greu să-mi explice la acea vârstă. Am înţeles la acea tristeţe fără margini din iunie 1973, atunci când am pierdut titlul la golaveraj în faţa lui Dinamo”.

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles