fbpx

Victorie în derby de Oltenia! Cristina Zamfir a marcat din toate pozițiile!

Handbalistele Craiovei au cea mai bună rețetă la meciurile de acasă! O sală fierbinte, Cristina Zamfir lider de echipă și nimeni nu poate sta în cale.

 

Handbalistele lui Burcea le-au luat tare pe adversarele din Vâlcea, astfel încât la pauză aveau deja 7 goluri diferență: 13-6. Iar Cristina Zamfir marcase doar 2 dintre golurile Craiovei.

 

Partea secundă a fost mult mai echilibrată, dar Cristina a marcat pe bandă. Astfel încât a ajuns la un total de 7 goluri în meci, fiind cea mai bună marcatoare a gazdelor. Celelalte marcatoare ale Craiovei: Ana Maria Ticu, Valentina Ardean Elisei, Zeljka Nikolic, fiecare cu 3 goluri, Bobana Klikova și Jelena Trifunovic, câte 2, Patricia Vizitiu și Teodora Popescu, un gol.

 

Cristina Zamfir poate conduce Craiova spre sferturile europene!

 

S-a încheiat 25-22 pentru SCM Craiova! Victorie mare care face rocada între echipele Olteniei în ierarhia din Liga Națională. Astfel, fetele lui Burcea urcă pe locul 2, în fața vâlcencelor. Ambele echipe au 33 de puncte.

 

Duminică, de la ora 15:00, SCM Craiova dispută cel mai important meci din această iarnă, pe terenul danezelor de la Randers. Lidere ale grupei A, oltencele au la dispoziție două variante pentru a fi sigure de calificarea în sferturile Cupei EHF: victoria, dar și egalul. Mai mult, chiar și la înfrângere merg mai departe, cu condiția ca rusoaicele de la Kuban Krasnodar să piardă la Brest.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0