21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Croitoru a aflat de ce a eșuat pe banca FCU: „Te trezești că dă Bauza cu apărătorile după tine”

Un fost antrenor de la CS Universitatea a vorbit despre nereușita lui Marius Croitoru de la Craiova!

Marius Croitoru a fost foarte apreciat de suporteri, atâta timp cât a stat pe banca alb-albaștrilor. FCU Craiova arăta un joc spectaculos, cel puțin la început, până a decis Adrian Mititelu să îl vândă pe Compagno. Lucrurile s-au complicat odată ce rezultatele nu au mai fost prea bune, iar vedeta echipei, Juan Bauza, a avut o ieșire nervoasă față de antrenor.

Problemele pe care Croitoru le-a avut cu Bauza și cu restul jucătorilor care s-au plâns că nu joacă au ajuns și la Adrian Mititelu, care a confirmat faptul că fotbaliștii erau nemulțumiți. Patronul le-a luat apărarea sportivilor chiar și față de suporterii care au susținut echipa încă din Liga a patra.

Basarab Panduru, fostul antrenor secund de la CS Universitatea Craiova, spune că era greu pentru Croitoru să facă treabă la FCU, pentru că în Bănie lucrurile stau diferit, nu este ca la FC Botoșani, unde avea mână liberă.

El a crezut că aşa o să fie peste tot, ca la Botoşani. Acolo aduci jucători, acolo controlai. Aici, te trezeşti că dă Bauza cu apărătorile după tine. Şi ai vrea să faci ceva, dar nu poţi să faci nimic. Tu nu mai poţi să faci ce făceai la Botoşani. Este foarte simplu.”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles