38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

CS Universitatea Craiova – Clinceni: primul 11 al lui Reghecampf!

Cum va arăta echipa de start a alb-albaștrilor! Reghe trebuie să găsească soluții pentru apărare!

CS Universitatea Craiova are ocazia să mai strângă 3 puncte, luni, în partida pe care oltenii o vor disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”, în compania celor de la Academica Clinceni. Laurențiu Reghecampf nu se va baza pe 3 fotbaliști în duelul din startul săptămânii. Este vorba despre Koljic și Conte, ambii accidentați, dar și despre Vlad Screciu, suspendat. Totodată, Ștefan Vlădoiu nu este complet refăcut.

Astfel, antrenorul alb-albaștrilor trebuie să ia două decizii importante în ceea ce privește echipa de start: cine va juca în banda dreaptă și care pe cine va folosi pe poziția de vârf . În locul lui Screciu va intra M. Constantin, dar în banda dreaptă Reghe va avea de ales între Papp, Vlădoiu, Căpățână și Vătăjelu.

Pe poziția de vârf, Reghe poate miza pe Andrei Ivan, iar în acest fel benzile să fie acoperite de Gustavo și Baiaram, dar o soluție poate fi și Markovic, timp în care Ivan ar putea evolua în banda stângă.

Primul 11 probabil al Craiovei: Pigliacelli – Căpățână, Găman, M. Constantin, Bancu – Nistor, Crețu, Houri – Cîmpanu, Markovic, Ivan.

Bianca Drăgușanu l-a lăsat pe Bădălău: „Nu mă mai regăsesc”!

Câți fotbaliști de la CS Universitatea Craiova sunt vaccinați!

300.000 de euro pentru transferul lui Reghecampf la echipa națională!

Mititelu, din nou, interzis pe „Ion Oblemenco”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles