26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

CS Universitatea Craiova le dă emoții gloriilor Craiovei Maxima!

Mihai Rotaru și-a făcut poftele, dar nu i-a ieșit prea bine, iar CS Universitatea Craiova riscă să piardă tot!

CS Universitatea Craiova vine după un sezon complet ratat. Oltenii au pierdut titlul, Cupa României, podiumul, dar și cupele europene. Acum, alb-albaștrii nu doar că pot repeta isprava, dar ei riscă să nu fie nici în primele 6 echipe. Sorin Cârțu consideră că Petev și elevii lui trebuie să fie foarte atenți în următoarele meciuri, pentru că play-off-ul poate fi ratat.

CS Universitatea Craiova le dă emoții gloriilor Craiovei Maxima!

„Eu am emoții pentru că la ceea ce am arătat noi de când am început 2024 avem cinci puncte. Să faci în 5 meciuri 5 puncte tu ca echipă este inadmisibil așa ceva să ai o asemenea medie de puncte pe meci. E în continuare mare problemă. Eu trag așa un semnal de alarmă să se gândească foarte bine pentru că trebuie obligatoriu să câștigăm cu Voluntari.

Programul pentru ultimele partide care rămân din campionat, te duci la Petrolul, vine Rapid și ai cu FC U. Sunt trei meciuri în care poți să nu iei niciun punct. Sau poți să le iei pe toate ori să iei niște puncte care să îți asigure calificarea în playoff”, a declarat Sorin Cârțu, la Fanatik.

Craiova lui Rotaru riscă să piardă tot!

Suporterii încep și ei să se distanțeze de echipă, din cauza rezultatelor. Vedetele echipei nu mai sunt mulțumite și încep să accepte tot mai greu huiduielile fanilor. Gloriile Craiovei Maxima nu și-au mai găsit locul pe lângă echipa lui Rotaru, chiar dacă CS Universitatea Craiova se lăuda mereu cu legendele clubului. Nici măcar Pavel Badea nu mai apreciază deciziile pe care patronul alb-albaștrilor le ia, mai nou.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles