fbpx

CS Universitatea, un nou amical internațional pe Oblemenco. Detalii despre adversar

Clubul craiovean CS Universitatea a primit o ofertă surpriză pentru un nou meci de verificare. Adversarii sunt dispuși să vină în Bănie.

 

Echipa olteană a pus la punct toate detaliile pentru inaugurarea noului stadion Ion Oblemenco. La data de 10 noiembrie, ora 20:00, se va fluiera lovitura de start a partidei CS Universitatea Craiova – Slavia Praga. Ambele cluburi au anunțat jocul. Bun înțeles, partida poate să nu aibă loc doar în condițiile în care stadionul nu va fi recepționat de Primărie de la CNI.

 

Inaugurarea stadionului „Ion Oblemenco” a fost programată inițial la data de 29 octombrie, când s-a disputat, în cele din urmă la Severin, meciul de tristă amintire pentru olteni, cu FCSB. Nu mai amintim scorul. Ei bine, neanunțată de amânarea inaugurării noii arene, pe 29 octombrie în Bănie s-a aflat o delegație a clubului Hassania Agadir.

 

CS Universitatea – Hassania Agadir, la vară

 

Legătura dintre CS Universitatea Craiova și Hassania Agadir este una indisolubilă și poartă numele lui Nelu Oblemenco. Pe banca tehnică a Hassaniei s-a stins Tunarul nostru, la data de 1 septembrie 1996. Marocanii nu l-au uitat, iar pe 29 octombrie au venit cu gândul să participe la inaugurarea noii arene. În cele din urmă s-au mulțumit cu depunerea unei coroane de flori la statuia lui Oblemenco.

 

În cadrul emisiunii Divizia Locală Craiova, vicepreședintele echipei din Maroc, Khaled Bourquia, a anunțat că la vară Hassania va veni pentru un stagiu de pregătire de două săptămâni în România, unde va susține și o serie de meciuri amicale. El a spus că a deschis discuțiile cu oficialii craioveni pentru un meci test cu CS Universitatea Craiova.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0