fbpx

Elevele lui Burcea, pregătite să bată CSM Bucuresti!

SCM Craiova primește vizita campioanei României, CSM Bucuresti, mâine, în Sala Polivalentă din Craiova! Bogdan Burcea a anunțat că elevele sale vor face tot ce depinde de ele să câștige partida!

CSM Bucuresti vine în Bănie drept mare favorită, dar antrenorul Craiovei le-a pus gând rău campioanelor. Bogdan Burcea este conștient că va fi un meci greu, chiar dacă Neagu lipsește. Chiar dacă nu trec printr-o perioadă prea bună și vin după un eșec usturător, oltencele sunt deținătoarele Cupei EHF, iar o victorie în meciul de mâine le-ar putea relansa sezonul.

De la CSM lipsește Neagu, dar și de la noi lipsesc două jucătoare cheie, Țicu și Zamfir. Obiectivul nostru rămâne clasare în primele echipe din România. Indiferent de situația în care ne aflăm, vom face tot ceea ce ne stă în putință să obținem cele trei puncte. În acest moment asta este echipa noastră. Zamfir revine în februarie, dar la Țicu este ceva de durată. Este o situație dificilă. Trebuie să ne refacem psihic, după unele momente dificile, cum a fost la Bera Bera. Asta este viața, cu succese sau insuccese. La SCM Craiova, toată lumea își dorește să câștige. Ținând cont de ultimii ani, Liga Florilor este mult mai puternică în acest moment. Noi nu suntem în situația cea mai bună, dar nici nu vreau să mă plâng, indiferent de situație, în trei, în patru sau în câți suntem. Să nu uităm că patru dintre componentele aceste echipe sunt cele care au reușit cel mai mare rezultat din istoria acestui oraș. Toată lumea știe, situația de acum este foarte dificilă. Eu am încredere. Sunt optimist că până la final vom face tot ceea ce ne stă în putință să îmbunătățim situația”, a spus Bogdan Burcea.

Foto: SCM Craiova

Citește și: Cristea: „Am marcat pentru cele mai mari echipe din țară Steaua, Dinamo, Craiova”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0