fbpx

CSO Filiași s-a înțeles cu unul dintre preferații lui Pițurcă!

„Domnul președinte l-a dorit neapărat în angrenajul echipei, în interiorul clubului nostru. Pot să spun că este un plus, din toate punctele de vedere”

Formația doljeană, CSO Filiași, și-a completat staff-ul prin aducerea lui Răzvan Stanca, fostul portar de la Pandurii, Steaua sau Craiova. Ajuns la 40 de ani, Stanca va fi antrenor cu portarii, iar tehnicianul principal al echipei s-a arătat bucuros după venirea noului coleg.

Aduce un plus de experiență, un plus de valoare. Este un băiat de mare caracter, un fost fotbalist care a trecut pe la cele mai importante cluburi ale țării, inclusiv pe la Pandurii Târgu-Jiu. Acum, a început și cariera de antrenorat, se ocupă și de pregătirea tinerilor portari la loturile naționale. Domnul președinte l-a dorit neapărat pe Răzvan în angrenajul echipei, în interiorul clubului nostru. Pot să spun că este un plus, din toate punctele de vedere”, a declarat Mario Găman, potrivit gorjeanul.ro.

Răzvan Stanca a fost unul dintre cei mai buni portari ai generației sale. Acest lucru a fost observat și de Victor Pițurcă, antrenorul ce l-a luat pe fotbalist la mai multe echipe pe care le-a pregătit. În 2020, jucătorul era adus de Piți la Steaua (actuala FCSB) , sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu. La o lună distanță, portarul s-a întors la Pandurii, iar la scurt timp a ajuns în curtea Craiovei.

Pe parcursul carierei, Stanca a evoluat pentru: Sportul Studențesc, Farul Constanța, Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Steaua București (actuala FCSB) și Craiova.

În 3 minute poți să vezi și: Adrian Petre îi pune gând rau Craiovei: “Știu ce pot, cât mă antrenez”

 FCSB va avea un nou capitan: „O să joace mai mult”

Zlatan Ibrahimovic: „Sunt președinte, antrenor și jucător aici”

Născuți marcatori în aceeași zi!

Totul pentru titlu: vine Tamaș!

Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0