fbpx

Suporterii FCU Craiova i-ar fi cerut lui Mititelu să-i vândă echipa lui Rotaru!

Peluza Sud 97, deplasare pentru echipa lui Mihai Rotaru: „Vă așteptăm cu titlul acasă! CSU, campioana noastră”

Echipa Craiovei din Liga 1 este foarte aproape să ridice un nou trofeu. Oltenii pot câștiga campionatul, iar acest lucru nu este văzut bine în tot orașul. Rivalii locali de la FCU Craiova, formație finanțată de Adrian Mititelu în Liga 2, spun că nu se lasă impresionați de trofeele câștigate de clubul lui Rotaru. Acest lucru se întâmplă chiar dacă patronul pe care ei îl susțin și îl văd drept deținător al continuității Universității nu a reușit nici măcar jumătate din performanțele celui pe care astăzi îl critică. Una dintre cele mai influente voci din Peluza Sud 97 și din lumea ultras din România, Andrei Preda, a avut un mesaj dur pentru Mihai Rotaru.

S-au împlinit recent șapte ani de când ai decis împreună cu Olguța Vasilescu și cu Pavel Badea să furați echipa de fotbal. Ați înființat o echipă la Mogoșoaia, ați trecut-o pe la București, prin sediul tău apoi ați adus-o la Craiova. Nu ne spune nouă despre Universitatea Craiova. Nu ne explica nouă cât de tare iubești tu această echipă. Pentru 10 hectare de pământ erai dispus să i-o dai lui Mititelu și să pleci din Craiova ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. L-ai trimis pe Șiman să negocieze și ai scăpat la mustață de dosarul penal pentru că procurorul Țuluși încă își mai amintea de banii tăi. Parcă ai uitat total tribunele goale de la începutul sezonului sau atmosfera dezolantă de la Severin. Stadionul a atras spectatorii la meci. Oameni simpli care sătui să aștepte să le dicteze instanțele cu cine să țină au venit pe construcția făcută din banii tuturor să se bucure de fotbal. În inima lor știu că echipa ta este o malformație a fotbalului dar în lipsă de altceva e bună și aia. Dacă la spectatori ai mai avut priză, la suporteri o duci rău de tot. Suporterii preferă să stea acasă decât să privească echipa ta surogat”, sunt o parte din cuvintele scrise de Andrei Preda pe pagina personală de Facebook.

Cea mai surprinzătoare parte a fost cea în care suporterul FCU Craiova a spus că fanii ar fi fost de acord ca Mititelu să-i vândă clubul lui Rotaru, ba chiar că, în anumite condiții, tocmai Peluza Sud ar fi fost în stare să ceară acest lucru: „Să-ți spun un secret. Dacă aveai răbdare, dacă așteptai și cumpărai clubul ăsta în mod normal, dacă nu încercai să iei cu japca Universitatea Craiova așa cum ai luat milioanele alea de la ANRP poate că te-aș fi simpatizat. Cred că dacă așteptai, chiar Mititelu ți-ar fi vândut echipa. Dacă nu încercai să ne prostești în față, chiar noi i-am fi cerut să ți-o dea !!!!”, a încheiat liderul galeriei ce susține FCU Craiova.

Cu două zile înainte de meciul Craiovei cu CFR Cluj, pe Facebook a apărut o fotografie de la Centrul de fotbal Mogoșoaia. În imagini apar câțiva oameni ce au afișat un mesaj pentru echipa lui Mihai Rotaru: „Vă așteptăm cu titlul acasă! CSU Mogoșoaia, campioana noastră„. Cel mai probabil, cei care au avut această idee sunt suporterii din Peluza Sud. Tot ei au anunțat că vor fi prezenți pe străzile din Bănie în seara în care elevii lui Bergodi joacă finala pentru titlu.

În 3 minute poți să vezi și: Rotaru pregătește transferul verii: Tudor Băluță!

VIDEO: Imaginea lui Cârțu, pătată de olteni: în Peluza Sud încă se râde!

 S-a stabilit data duelului dintre Craiova și CFR Cluj!

Tristețe mare, regrete de ambele părți: FCU Craiova a rămas fără conducător!

Meciul Astra-Craiova, amânat: pe cine trimite FRF în cupele europene!

Liga 1 cu 16 echipe: Burleanu a fost de acord!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Suporterii FCU Craiova i-ar fi cerut lui Mititelu să-i vândă echipa lui Rotaru!
Article Name
Suporterii FCU Craiova i-ar fi cerut lui Mititelu să-i vândă echipa lui Rotaru!
Description
Peluza Sud 97, deplasare pentru echipa lui Mihai Rotaru: „Vă așteptăm cu titlul acasă! CSU, campioana noastră"
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0