38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

CS Universitatea, gata să-l transfere pe puștiul minune!

Antrenorul este uluit: ,,Nu există nicio echipă care să poată achita suma de transfer”

CS Universitatea Craiova e cu ochii pe Rareș Pop. Fotbalistul de la UTA a impresionat în ultima perioadă. Cele două formații se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco.

Fotbalistul arădenilor a impresionat în cele 18 meciuri jucate pentru formația din Arad în sezonul 2022 – 2023 și a intrat în atenția granzilor din Superliga. După ce Rotaru a anunțat că e interesat de Pop, oficialii de la UTA au reacționat.

Rareș Pop la Universitatea

Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, nu se miră de faptul că există interes pentru Rareș Pop din partea Universității Craiova. Tehnicianul nu vrea să îl piardă pe puștiul în vârstă de 17 ani. Astfel, antrenorul a discutat cu oficialii echipei din Arad și au hotărât să-i pună fotbalistului un preț foarte mare pentru a-l „bloca” la UTA.

„N-am văzut o declarație oficială, așa că n-am ce comenta. E firesc ca el să trezească interesul marilor cluburi, dar am vorbit cu cei din conducere și mi s-a spus că nu există nicio echipă care să poată achita suma de transfer.

Rareș e foarte talentat, dar e perfect conștient că mai are de muncit, de demonstrat. La vârsta lui are nevoie de continuitate, de constanță. Eu am vorbit cu el în mai multe rânduri și e cu gândul sută la sută la UTA”, a spus Laszlo Balint, conform GSP.

sursa foto: facebook/universitatea

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles