16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Săgeți spre rivală: „La ora jocului cu Dinamo vom fi la capacitate maximă”

Înfrângerea cu Meppen , scor 2-4, nu i-a dezarmat pe jucătorii Universității Craiova. Din cantonamentul de la Papillon, alb-albaștrii trimit săgeți spre rivala de moarte, Dinamo București.

 

După eurogolul reușit cu Meppen, Andrei Burlacu a vorbit despre duelurile cu Dinamo ce vor urma în februarie: „Având în vedere că avem 30.000 de olteni în spate la meciul cu Dinamo din Cupă, și nu numai, vom lupta cu gândul la victorie. Încercăm să ne pregătim cât mai bine în acest cantonament și când va veni ora jocului cu Dinamo să fim la capacitate maximă și să tranșăm calificarea în favoarea noastră. Nu mă interesează ce declară cei din conducerea lui Dinamo. Noi suntem Universitatea Craiova și când vom întâlni Dinamo vom da totul pe teren ca să obținem victoria”.

 

Despre bătălia pentru titlu, vârful Craiovei a spus: „Deocamdată luptăm pentru campionat cu FCSB și CFR Cluj, care ocupă primele două poziții. Ne vom lupta de la egal la egal, sperăm să facem meciuri bune împotriva lor și să obținem cele trei puncte în următoarele partide”.

 

Burlacu pregătește un eurogol și pentru Dinamo

 

În meciul cu Meppen, Andrei Burlacu a marcat golul al doilea al Craiovei. O veritabilă bijuterie: după ce a pătruns pe banda stângă și a lăsat în urmă doi adversari, din unghi l-a lobat pe portarul nemților. „Nu m-am inspirat după nimeni la acest gol cu Meppen. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren și să profit de fiecare ocazie pe care mi-o acordă Devis Mangia”, a spus atacantul oltenilor.

 

La meciul amical a asistat și secundul lui Contra la Națională, fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, Jerry Gane. Prezența lui Gane le-a dat un imbold jucătorilor români: „Evident că este un obiectiv pentru mine echipa națională. De asta mă antrenez, de asta sunt la Universitatea Craiova și sper să ajung și acolo. Totul depinde de mine, trebuie să muncesc foarte mult și sunt convins că va veni și convocarea”, a comentat Burlacu.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles