18.1 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Cum a ajuns Ionuț Luțu mâna dreaptă a lui Becali: „Datorită mie. Gigi și-a dat seama”

Ionuț Luțu a fost unul dintre cei mai talentați jucători din fotbalul românesc și a ajuns, printre altele, să fie și șoferul lui Gigi Becali!

Gigi Becali nu are mulți oameni de încredere și nu toate persoanele care se apropie de omul de faceri din Capitală reușesc să și rămână lângă acesta. Ionuț Luțu a izbutit. El i-a câștigat încrederea patronului de la FCSB, iar acum este mâna dreaptă a acestuia. Mai mult decât atât, fostul fotbalist este și cel care îl sfătuiește, uneori, pe finanțatorul roș-albaștrilor, în problemele legate de echipă.

Cum a ajuns Ionuț Luțu mâna dreaptă a lui Becali

Beinur Nuredin, unul dintre cei care au făcut afaceri cu Gigi Becali de-a lungul anilor, a dezvăluit că prin intermediul său a ajuns Ionuț Luțu în preajma patronului de la FCSB. De atunci, fostul fotbalist nu a mai plecat de lângă omul de afaceri din Capitală.

„Păi așa a ajuns Luțu lângă Gigi, datorită mie. Are mai puțină legătură faptul că a jucat la Steaua. Gigi și-a dat seama despre Luțu că este un om căruia îi lași casa, milioanele pe masă. Orice, iar el nu face greșeli. Nu fură Luțu, poate să fie și milioane în fața lui. Luțu a numărat milioane, a avut milioane, dar e genul de om care dacă te vede la suferință își dă și camașa de pe el”, a spus Beinur Nuredin, în podcastul Tare de Tot, realizat de Viorel Grigoroiu.

Luțu, apreciat de Victor Pițurcă

Victor Pițurcă l-a apreciat pe Ionuț Luțu, despre care a avut doar cuvinte de laudă, chiar dacă a fost un fotbalist căruia i-a plăcut să-și trăiască viața cu intensitate:  „Eu mai stau și mă gândesc cum n-a reușit să ajungă. Luțu era un jucător fantastic. Avea niște calități formidabile. Luțu era foarte rapid și dribla în adâncime. Atenție, lui Luțu i-a plăcut viața, dar să nu credeți că bea. Îi plăcea să stea la mese, caterincă obosită, și din cauza asta nu a ajuns unde a avut ocazia. El a fost transferat la Galatasaray și uite că n-a reușit„, a spus Victor Pițurcă, la Fotbal Club.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles