12.9 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Cum era fosta ta? Oare pot fi mai buna ca ea?

- Advertisement -

Spune-mi, cum au fost femeile de dinaintea mea? Mai frumoase, mai bune, mai delicate? Erau ele hotărâte și puternice? Au luptat pentru tine, au fost femeile astea acolo când ai avut nevoie?

 

Fiecare femeie la începutul unei noi relații își pune astfel de întrebări. Cum era fosta ta? Oare pot fi mai bună ca ea? Dragile mele, nu asta e ideea. Nu trebuie să fii mai bună ca fosta. Probabil ești, dacă respectivul te-a ales pe tine. Fiecare femeie e diferită. Poate una e mai frumoasă, dar n-o duce capul prea mult, alta poate arată bine, însă îi lipsește acel ceva. Femeie, fii tu! Simplă, nu-ți ascunde defectele, nu-ți mai face atâtea griji, nu încerca să-ți aduci singură relația spre eșec.

 

Un bărbat care respectă femeia, n-o va vorbi de rău! Nici măcar pe fosta!

 

Indiferent de ce s-a întâmplat într-o relație trecută, un bărbat care respectă femeia, nu-și va critica fosta în fața actualei iubite. Nu o va vorbi deloc, nu va compara relațiile, nu va încerca să aducă trecutul în prezent. O femeie simte când fosta e adusă în relația voastră și crede-mă că nu va ieși deloc bine. Nu o dezamăgi, nu-i răni așteptările. Știu că oamenii dezamăgesc alți oameni. Se dezamăgesc și pe ei.

 

Dacă te-ar dezamăgi cineva și pe tine?

 

Nu-i ascunde lucruri pentru că poate acum chiar ai întâlnit femeia care te va iubi mai mult decât precedenta. Sau poate că nu. Poate că în viitor vei întâlni alta care te va iubi mai puțin, dar pe care tu o vei iubi mai mult. Și nu știu care ar avea de pierdut. Ea, care e fericită și și-a văzut de viață? Sau tu, cel căruia i-a venit rândul să regrete și să iubească fără să fie iubit?

 

Concluzia ar fi simplă. Apreciază femeia care crede în tine, iubește-o până nu-i prea târziu și lasă fostele relații în trecut. Iar tu, femeie, ești mai mult decât femeie! Trebuie doar să crezi mai mult în tine pentru că tu chiar poți schimba până și lumea!

Tu decizi! Care este cea mai frumoasa studenta! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles