16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

„Mamă, cum era și la Craiova, era o presiune!”

Unul dintre marii rivali ai Universității Craiova din perioada de glorie consideră că formația olteană se va lupta de la egal la egal cu FCSB și CFR Cluj pentru laurii de campioană.

 

Ioan Andone, glorie a clubului Dinamo București, a făcut o analiză a bătăliei pentru supremație în Liga 1. Fălcosul apreciază că în acest sezon se va da o luptă în trei pentru cel mai important trofeu din fotbalul românesc.

 

Între atuurile Craiovei în bătălia la vârful clasamentului, Ioan Andone i-a evidențiat pe suporteri și pe antrenorul Devis Mangia. Totodată lipsa presiunii poate cântări decisiv, potrivit lui Ando.

 

Andone: „La Craiova e foame de performanță”

 

La DigiSport Matinal, într-o intervenție telefonică, Andone a spus: „CFR, FCSB și Craiova se luptă la titlu. Universitatea nu trebuie uitată din această ecuație. Au un antrenor care știe să-și pună bine în valoare echipa. Au un public deosebit și ăsta este unul din atuurile lor la ora actuală. În Craiova este o foame de performanță cum nu a mai fost de foarte mult timp. Nu mai sunt scandaluri, nu mai auzi nimic. Mamă, cum era și la Craiova, era o presiune! De multe ori era o presiune artificială. Au toate atuurile ca să poată să fie acolo. CFR Cluj a făcut transferuri bune. Au adus ceea ce aveau nevoie. Și jucători români de viteză, Ioniță și Costache, și acel fundaș central brazilian”.

 

Universitatea va disputa primul meci oficial din 2018 pe stadionul lui Dinamo București, duminică, 4 februarie, de la ora 20:45.

Sursa foto: adevarul.ro

Citeste si: Baluta a dat cartile pe fata: de ce nu a plecat la FCSB! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles