21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Cum a murit Bimby. Varianta Parchetului

O lovitură fulgerătoare de baionetă i-a fost fatală tânărului craiovean de 27 de ani. Inițial, agresorul a contestat măsura arestului.

 

Procurorii craioveni au stabilit modul în care s-au desfășurat evenimentele care au dus la moartea lui Bimby.

Nu rata! Esti la doua click-uri si o distribuire de un weekend gratuit la Ranca

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, în timp ce se aflau în faţa magazinului non-stop situat lângă staţia de autobuz de la Complexul Baba Novac din cartierul Brazda lui Novac, între victima Bîscă Felix Cristian şi Popa Florentin s-a iscat un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Conflictul verbal a degenerat, în ciuda faptului că martorii prezenţi au încercat să-l aplaneze, astfel că inculpatul Popa Florentin a reuşit să înjunghie victima în zona precordială, peste umărul unui martor, cu ajutorul unui cuţit tip baionetă, cu lungimea lamei de 31 de centimetri. Ca urmare a loviturii aplicate, victima s-a prăbuşit la sol, decedând la scurt timp, astfel că, la sosirea ambulanţei, echipajul medical a constatat decesul“, susține un raport al autorităților.

 

Florentin Popa se află în arest preventiv, fiind cercetatea pentru comiterea infracțiunii de omor. Inițial, el a contestat decizia Tribunalului Dolj, apoi a revenit și a acceptat-o. El poate primi o pedeapsă de până la 20 de ani de pușcărie.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles