16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Cum a revenit Băluță în Bănie! „Am avut tupeul să i-l propun lui Rotaru!”

Dezvăluire în premieră! Căpitanul Universității, Alexandru Baluta, nu s-a întors acasă la insistențele clubului oltean.

 

Cel mai în vogă jucător al Craiovei, Alexandru Baluta, a revenit acasă în urma unei discuții de la patron la patron. Gheorghe Hagi mărturisit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei din campionat că el a fost cel care i-a propus lui Mihai Rotaru să face această mutare.

 

Gheorghe Hagi a spus: „Eu întotdeauna am avut o slăbiciune față de olteni, care au un spirit bun. Știți cum zic acolo: mândri că suntem olteni. Ştiţi că am tot respectul pentru acea zonă. Eu i l-am oferit lui Rotaru pe Baluta, am avut tupeul să mă duc să i-l propun, fiindcă este un jucător din zonă şi ştiam ce calităţi are”.

 

Baluta îi va conduce pe olteni contra mentorului Hagi

 

Antrenorul constănțenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Devis Mangia și echipei sale: „Craiova are un antrenor italian care îmi place, joacă şi un fotbal ofensiv, nu are doar organizare tactică. Adversarii au un spirit de luptă extraordinar, sperăm să fim mai inteligenţi şi să luăm 3 puncte.”

 

Regele fotbalului românesc le dorește oltenilor ca noul stadion din Bănie să le aducă trofee: „Un stadion la Craiova era necesar, apreciez asemenea investiţii, sper să aducă şi performanţa, nu ca în alte părţi, unde au apărut stadioane şi au dispărut echipele”.

Comentam pe Facebook

Nu rata! Esti frumoasa si studioasa! Inscrie-te in concurs! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles