13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

Cum să cucerești o femeie printr-un like

- Advertisement -

Asta-i pentru cei care cred că femeile se cuceresc cu un simplu like pe facebook. Totul începe cu un like, dar se termină cu un block

Știm cu toții că bărbații împart femeile în mai multe categorii. Ei cred că una din metodele ușoare și la modă de cucerire este like-ul. Ba un like, ba un comentariu și iese combinația. Ba o noapte, ba niciuna, ba toată viața. Mai nou, multe familii s-au format pe baza like-urilor…să nu mai zic de copii, dar asta-i altă discuție. Cert e că majoritatea băieților au păreri proaste despre femeile care  pică repede în plasă..sau în pat. Bărbații ar înțelege că femeia dacă n-ar vrea să lase garda jos, ei ar rămâne cu buza umflată. Dar asta-i diferența dintre un băiat și un bărbat. Băieții vorbesc, mult și prost. Bărbații în schimb, preferă faptele.

Vrei să știi pașii prin care noi, fetele, suntem “cucerite” aproape zilnic?

Like, like și iar like. Comentariu despre cât de frumoasă ești. Mesaj după mesaj. Dacă se vede clar că nu ești interesată și nu răspunzi, se insistă. Ai refuzat băiatul, ai primit și block. Dar privește partea bună, n-ai mai fost tu nevoită să-i dai block.

Fiecare fată a pățit măcar o dată chestia asta. O s-o mai pățească cât timp sunt singure. O să fie așa “cucerite” în fiecare zi, că or să vrea să rămână forever alone. Dar știi cum se zice, până să întâlnești prințul, trebuie să săruți mulți broscoi. Dar dacă și tu aștepți prințul ăla pe cal alb, ai grijă să nu te măriți cu calul.

Trebuie să recunoaștem că majoritatea relațiilor noastre au început pe facebook. Și cum altfel dacă nu printr-un like. Dar după lungi discuții, nu doar după un like.Sper c-ai înțeles ideea. Dacă ești sigură că ți-ai găsit alesul pe facebook, că el e cel care ți-a dat primul add friend, apoi like-uri..păi ce mai aștepți? Dar ai grijă să nu se sfârșească totul printr-un block. Durează 3 minute să dai un block.

Dacă vrei să scapi de un bărbat, citește și http://bit.ly/2kR8lX7

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles