13.4 C
Craiova
marți, mai 17, 2022

Cum să înveți 3 luni de cursuri în 2 ore. Cum să copiezi fără să fii prins

- Advertisement -

Pentru că vine sesiunea sau stresiunea, cum mai zic studenții, aceștia trebuie să pună burta pe carte…și nu la propriu!

De cele mai multe ori, ca student, te bazezi pe noroc. Norocul ăla depinde dacă nu se uită profa sau iese din clasă. Să poți să copiezi, logic. De fapt, noi nu copiem niciodată, doar ne inspirăm. Stresiunea asta ne dă mari bătăi de cap. Nu vrem restanțe, dar nu vrem nici să învățăm. De ce ne-am obosi creierul cu învățatul când ne putem baza pe noroc? Dacă norocul ne lipsește în ziua respectivă, dăm vina pe horoscop. Doar Mercur ăla retrograd e de vină. Nu s-au aliniat planetele și de aia n-am învățat.

Cum să copiezi la examen fără să fii prins de profesor

Pentru că e imposibil să învățăm cursurile din tot semestrul , ne gândim cu să copiem mai ușor și fără să fim prinși. Și logic că nici dacă am vrea să învățăm, tot n-am face-o. Mereu găsim ceva mult mai interesant de făcut. De exemplu, eu când mă apuc să învăț, până și uitatul pe pereți mi se pare mult mai interesant.

Copiatul s-a inventat odată cu școala, iar dacă spui că n-ai încercat să copiezi niciodată, minți. Înseamnă că n-ai reușit. Scrisul pe bancă e cea mai veche metodă de copiat, nu prea mai merge în ziua de azi, deși e folosită. Scrisul pe antebraț e mult mai folosită decât scrisul pe mână. De metoda cu mâna pe masă ai auzit? Îți zic eu cum trebuie să procedezi. Pui mâneca de la geacă pe masă, iar cu cealaltă ții telefonul sub bancă. Dacă ești prins, bagi repede mâna în mânecă.

Dacă te numeri printre cei care obişnuiesc să copieze, probabil ai deja metoda ta. Dacă eşti dintre cei cărora nu le iese, înseamnă că nu ai găsit-o pe cea potrivită. Dacă nu reușești de niciun fel să copiezi, pune mâna pe carte. Să înveți ceva, nu doar s-o deschizi.

 

Uite ce nu trebuie să faci de Bobotează  http://bit.ly/2m30GWi

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles